Informacions

Articles | AFA

Reunió anual AMPA

Enviada per jestany_1 el 17/Oct/2003 - 15:36

El Dimecres dia 15 es va fer la reunió anual de l'AMPA on va fer un repàs de les activitats dutes a terme el curs passat – un recull d'aquestes activitats estarà a la revista que ben aviat rebrem totes les famílies -.

També es van fer una sèrie de propostes per aquest nou curs que es canalitzaran a través de la Junta de l'Ampa. Aquest any hi ha hagut algunes baixes a la Junta, en primer lloc, perquè alguns dels pares, ja no tenen fills a l'Insti i d'altres, no els hi és possible dedicar-s'hi. A més d'agrair des d'aquí la col·laboració de tots els que no continuen, voldríem encoratjar als pares a que s'apuntin.

Si voleu més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. En aquesta mateixa pàgina hi trobareu l'adreça electrònica.


 

Més notícies a la categoria Articles &  AFA

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Una llengua es manté amb solidesa temps i temps si reïx a prestigiar-se entre els parlants i mentre viu prestigiada Jaume Vallcorba i Rocosa