Informacions

Articles | Alumnat

Intercanvi amb França

Enviada per gpradas el 21/Mar/2003 - 20:41

El passat dimecres 12 de Març de 2003 vint-i-cinc alumnes del Crèdit Variable de Francés de 3r i 4rt d'ESO i de Batxillerat vam agafar un autobús direcció a Bourg-lès-Valence on ens esperaven les famílies dels nostres corresponsals per anar a conviure durant una setmana.

Vam fer diverses activitats, vam anar a diferents museus dels voltants de la ciutat. També vam anar a fer classes a l'institut i vam poder contactar amb gent de l'institut pel xat de la pàgina web.


Vam visitar: La Bastille, museu Dophinois, museu de miniatura, mercat de Valence,... a les nits també acostumàvem a sortir i dissabte vam fer una gran festa que va durar fins les tres de la matinada.

Diumenge va ser l'únic dia que no ens vam veure i vam estar amb les nostres famílies. Finalment dimecres al matí (després d'inundar l'institut de llàgrimes) vam agafar l'autobús per tornar a casa.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1604

Constitució de la Companyia de les Índies per part dels anglesos. Inici de l'imperi colonial de la Gran Bretanya.

1946

Detingut i afusellat a Bucarest com a criminal de guerra el dictador romanès Ion Antonescu, aliat dels nazis.

1952

Se suprimeixen les cartilles de racionament a Espanya.

1973

Es proclama la República de Grècia, presidida provisionalment pel general Papadopoulos.

1990

Bush i Gorbatxov firmen a Washington un document sobre la reducció d'armes estratègiques START, que preveu la disminució en un 30% dels arsenals nuclears.

2001

El príncep hereu del Nepal, Dipendra, assassina els seus pares i membres de la família reial abans de disparar-se un tret.

  Citacions

Creure, sense ironia, en el propi talent pot fer molt de mal. Però això té una relativa gravetat. És més greu, encara, el mal que pot fer als altres. Josep Pla