Informacions

Articles | Alumnat

Intercanvi amb França

Enviada per gpradas el 21/Mar/2003 - 20:41

El passat dimecres 12 de Març de 2003 vint-i-cinc alumnes del Crèdit Variable de Francés de 3r i 4rt d'ESO i de Batxillerat vam agafar un autobús direcció a Bourg-lès-Valence on ens esperaven les famílies dels nostres corresponsals per anar a conviure durant una setmana.

Vam fer diverses activitats, vam anar a diferents museus dels voltants de la ciutat. També vam anar a fer classes a l'institut i vam poder contactar amb gent de l'institut pel xat de la pàgina web.


Vam visitar: La Bastille, museu Dophinois, museu de miniatura, mercat de Valence,... a les nits també acostumàvem a sortir i dissabte vam fer una gran festa que va durar fins les tres de la matinada.

Diumenge va ser l'únic dia que no ens vam veure i vam estar amb les nostres famílies. Finalment dimecres al matí (després d'inundar l'institut de llàgrimes) vam agafar l'autobús per tornar a casa.

 

Més notícies a la categoria Articles &  Alumnat

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Oh llibertat! Oh llibertat! que crims que s’han comès en nom teu! Mme Roland