Informacions

Premis | Economia

Premi millor Pla de Viabilitat

Imatge 0 per Premi millor Pla de Viabilitat

Enviada per rserenti el 25/Mai/2023 - 06:53

Som la Gemma Martell, la Dinah Quaye, la Taïs Querol i la Marta Torrente de 2n de batxillerat C. Enguany hem participat en el Concurs d'Emprenedoria d'Idees Joves, organitzat per l'Ajuntament de Manresa. El dia 23 de maig hem assistit a l'entrega de premis a l'auditori de la Plana de l'Om i volem compartir amb tots vosaltres que hem obtingut el premi al millor Pla de Viabilitat.


El nostre projecte es diu Blood Clot i el vam iniciar a principi de curs dins la matèria d'Economia d'Empresa. Volíem crear una empresa innovadora i va ser llavors quan ens vam adonar que a Manresa no hi havia cap botiga especialitzada en productes menstruals i sexuals ni cap centre d'informació disponibles al respecte, a part dels centres de salut. Ens va semblar que era molt necessari posar això sobre la taula, ja que als centres educatius no s'ofereix suficient informació. També preteníem reivindicar i eliminar el tabú de tot el que envolta la sexualitat i la menstruació.
Ens agradaria donar les gràcies per aquest premi a l'organització i a totes les persones que l'han fet possible.
 
Gemma, Dinah, Taïs i Marta

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Premis &  Economia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

El valor i la modèstia són les dues virtuts que no enganyen mai: perquè la hipocresia no pot fingir-les. Goethe