Informacions

Sortides | C. Socials

3r d'ESO a la Garrotxa entre granges i volcans

Imatge 0 per 3r d'ESO a la Garrotxa entre granges i volcans

Enviada per jbordes1 el 24/Mai/2023 - 05:49

El dijous 18 de maig tots els alumnes de 3r d’ESO de totes les línies vam anar a fer una excursió organitzada pel departament de Socials a la cooperativa la Fageda i al volcà de Santa Margarida.


La intenció de la sortida era que es pogués veure el procés de producció dels iogurts la Fageda envoltats d’un paisatge meravellós molt a prop de casa. A més a més, ja que a Socials estem treballant l’economia i també dins d’aquesta hem treballat els sectors (primari, secundari i terciari), quina millor manera d’acabar-ho de rematar anant a veure tots aquests tres sectors de manera pràctica i no tan teòrica.

Des del meu punt de vista l’excursió fou molt interessant i profitosa perquè vam poder aprendre moltes coses que desconeixíem de la cooperativa la Fageda envoltats d’un entorn meravellós i una companyia immillorable.

Júlia Sardans

 

Més notícies a la categoria Sortides &  C. Socials

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

Si estudio la llengua de l'altre i l'altre no respecta la meva, parlar la seva llengua deixa de ser un gest d'obertura per a transformar-se en un acte de vassallatge i de submissió Amin Maalouf