Informacions

Activitats | Alumnat

Xerrada a 2n d'ESO sobre pantalles

Imatge 0 per Xerrada a 2n d'ESO sobre pantalles

Enviada per vgrau el 23/Mai/2023 - 07:33

(Escrit per la Maroua de 2ESO A) El dimecres passat 17/5 ha vingut la Marta de l'oficina de joves. Ens ha fet una xerrada sobre pantalles, l’ús de mòbils, internet, les xarxes socials com poden ser (Instagram, TikTok, WhatsApp…). També hem fet dos tallers molt interessants. Però el més divertit va ser el de posar-se damunt de la cadira i marcar amb una creueta les coses que fèiem per exemple (la primera cosa que faig en despertar-me és mirar el mòbil). Amb aquesta xerrada ens hem adonat que els adolescents passem moltes hores amb el mòbil i els diferents perills que hi ha a les xarxes socials. Aquí teniu la pàgina web i el correu per si voleu consultar qualsevol dubte que tingueu: http://www.manresajove.cat/


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

El cos és la presó de l'ànima. Pitàgores