Informacions

Activitats | Institut

Consell de savi a 1r B

Imatge 0 per Consell de savi a 1r B

Enviada per rlopez61 el 18/Mai/2023 - 09:02

En aquesta notícia, la Judit Martín de 1r B ens explica la visita de l'exalumne Arnau Ballesteros pel Consell de Savi. Va ser una xerrada molt profitosa, gràcies Arnau!


Avui, a 1r B, ens ha vingut a visitar, l’Arnau Ballesteros, un jove de 23 anys, que treballa a la Federació per la Paràlisi Cerebral de Catalunya, graduat en Filosofia, Política i Economia a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, la Universitat Autònoma de Madrid i la Universitat Carlos III de Madrid. L’Arnau presenta un 35% de discapacitat des que va néixer, i ens explica com ha sigut la seva vida des de llavors, i quins consells ens dona per seguir endavant. Ha començat explicant-nos que donar un consell, és una mica difícil, ja que moltes coses, passen per casualitat, com que anunciessin la feina a la federació, just al grup de WhatsApp a on era ell, o que patís aquest 35% de discapacitat. No obstant això, hi ha coses, que s’han de buscar, també ens ha dit, que fer esport és molt important, i per això, ens recomana apuntar-nos a alguna extraescolar Per acabar, hem arribat a la conclusió, de què no sempre aconseguiràs el que tu vols, però amb una mica d’esforç, tot és més fàcil. Hi ha coses, que necessiten una empenteta perquè siguin més fàcils, i més factibles. Per això, no t’has de deprimir, si una cosa no et surt com esperaves. Amb una mica d’esforç i dedicació, tot és possible Judit Martín

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

El secret del teu veí te'l dirà un porró de vi. Dita popular