Informacions

Projectes | Institut

PROJECTE EMMIRALLA’T AL PIUS

Imatge 0 per PROJECTE EMMIRALLA’T AL PIUS

Enviada per eperez el 25/Abr/2023 - 06:55

Durant aquestes últimes setmanes, l’alumnat de 3r d’ESO ha participat en la Campanya Emmiralla’t promoguda per l’Ajuntament de Manresa.Aquesta té com a objectiu combatre la pressió estètica i prevenir els trastorns de conducta alimentària.

L’alumnat de 3r d’ESO ha fet un primer taller on ha pogut reflexionar i analitzar què és la pressió estètica i quins són els mitjans de creació i validació més propers a les persones joves. També han tingut l’oportunitat d’aprendre que és un cànon de bellesa i com varien a través del temps i la geografia. S’ha intentat proporcionar a l’alumnat els recursos necessaris perquè puguin analitzar la seva relació amb l’alimentació i l’esport, així com generar pensaments i actituds positives davant del propi cos i dels cossos dels altres com a estratègia de prevenció dels TCA.

A la segona sessió l’alumnat ha treballat en un guió amb l’objectiu de poder elaborar uns petits vídeos que seran inclosos com a campanyes de sensibilització per l’Ajuntament de Manresa.

La setmana passada, un grup d’uns 15 alumnes han gravat en diferents espais del nostre centre aquests vídeos, que  es pretén penjar a les xarxes socials.

L’experiència ha estat molt positiva i ja tenim ganes de veure el resultat.

 


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

Mai no formaria part d'un club que admetés individus com jo com a soci "Groucho" Marx