Informacions

Activitats | Alumnat

El Pius col·labora a la 13a edició del Tast de jocs organitzat pel CAE

Imatge 0 per El Pius col·labora a la 13a edició del Tast de jocs organitzat pel CAE

Enviada per jfons2 el 29/Mar/2023 - 07:19

El passat dissabte i diumenge 11 i 12 de març l’alumnat de 3r d’ESO que durant aquest curs fa el Servei Comunitari amb el CAE van dinamitzar la 13a edició del Tast de jocs. L’alumnat juntament amb la resta de voluntaris van assistir a l’esdeveniment que es va dur a terme durant tot el cap de setmana al Centre Cultural El Casino. El Tast de jocs és un espai on es poden descobrir i jugar a més de 400 jocs de taula. Els membres del Club del joc i l’equip dinamitzador de l’activitat van orientar als assistents pel que fa la tria dels jocs i els van ensenyar a jugar-hi. El Tast de jocs estava dividit en diferents zones per tal que tothom pogués trobar el seu espai:


- Zona temàtica: Tast West

- Jocs d’enginy

- Zona de jocs per a infants de 3 a 6 anys

- Zona de Jocs de construcció

- Petita exposició sobre el Joc a la Catalunya Central i el paper del Club del Joc

A més a més, els participants obtenien un passaport lúdic amb el qual entraven en un sorteig de jocs al final de l’esdeveniment.

El Tast de jocs ha sigut una experiència molt gratificant i engrescadora per l’alumnat del Servei Comunitari. L’alumnat ha après moltes coses durant aquest cap de setmana, han desenvolupat molt les habilitats socials i a la vegada s’han divertit moltíssim. Esperem que l’any que ve ens deixin repetir!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Com pot un hom aprendre a conèixer-se a si mateix? Mai per la reflexió, sinó per l'acció. Procura de fer el teu deure, i sabràs allò que hi ha en tu. Goethe