Informacions

Institut

El Pius participa activament a la Transéquia

Imatge 0 per El Pius participa activament a la Transéquia

Enviada per jfons2 el 10/Mar/2023 - 10:50

L’alumnat del Pius ha sigut part activa d’un projecte tant significatiu per la nostra ciutat com ho és la Transéquia. El diumenge 5 de març l’alumnat de 3r que cursa el Servei Comunitari ha col·laborat amb l’entitat de El Parc de la Séquia en l’organització d’aquest esdeveniment.


En aquesta edició, 16 noies i noies del centre han estat ajudant en els punts d’avituallament de les BTT, de les handbikes, dels corredors i dels caminants així com també han estat dinamitzant la Minitranséquia.

L’alumnat també va preparar alguns dels aliments que es van repartir posteriorment als participats i es van responsabilitzar de part de les activitats i els jocs de la Minitranséquia pels més petits. Ens ho vam passar molt bé i continuem estant molt contents de poder continuar sent partícips de la societat manresana!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1973

L'exèrcit nord-americà es retira de Vietnam.

1412

S'inicien a Casp (Aragó) les primeres sessions per escollir un successor per a la Corona de Catalunya-Aragó.

1908

La Cambra dels Comuns britànica concedeix el dret de vot a les dones.

1933

Es constitueix a Berlín un comitè central, patrocinat pel Partit Nacionalsocialista, per dirigir el boicot contra els jueus.

1936

Ampli suport en plebiscit dels alemanys a la política internacional d'Adolf Hitler.

1983

El democratacristià Helmut Kohl es converteix en nou canceller de la República Federal Alemanya després del triomf del seu partit en les eleccions.

1985

L'Estat espanyol arriba a un acord històric amb la Comunitat Econòmica Europea per integrar-s´hi, després de 23 anys de negociar-hi.

  Citacions

Els llibres són amics freds i segurs. Victor Hugo