Informacions

Activitats

Consell de savi a 4ESOB: Guillem Alsina

Imatge 0 per Consell de savi a 4ESOB: Guillem Alsina

Enviada per ebarbos2 el 09/Mar/2023 - 17:36

El dijous 16, en Guillem Alsina, un exalumne que va estudiar al Pius, va venir a explicar-nos la seva experiència acadèmica desprès de l' ESO.


En Guillem va fer el Batxillerat al Pius i després va començar una carrera d’enginyeria a la UPC però al no estar molt motivat, va deixar la carrera al tercer any.

Després de deixar enginyeria, va decidir fer el que realment el motivava: un grau mitjà en emergències mèdiques. I en acabar el grau mitjà, va fer un grau superior d’auxiliar d’infermeria i actualment està treballant al SEM i s’està plantejant acabar la carrera que va deixar fa anys.

Personalment, creiem que va ser una xerrada de gran utilitat perquè ens va ajudar a conèixer millor el funcionament dels mòduls i els graus, i que el batxillerat no és l'únic camí per obtenir un títol professional.

Finalment, la xerrada ens ha animat a informar-nos sobre els graus i la importància d’estar motivat i fer el que realment t’agrada.

Gràcies Guillem!

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1973

L'exèrcit nord-americà es retira de Vietnam.

1412

S'inicien a Casp (Aragó) les primeres sessions per escollir un successor per a la Corona de Catalunya-Aragó.

1908

La Cambra dels Comuns britànica concedeix el dret de vot a les dones.

1933

Es constitueix a Berlín un comitè central, patrocinat pel Partit Nacionalsocialista, per dirigir el boicot contra els jueus.

1936

Ampli suport en plebiscit dels alemanys a la política internacional d'Adolf Hitler.

1983

El democratacristià Helmut Kohl es converteix en nou canceller de la República Federal Alemanya després del triomf del seu partit en les eleccions.

1985

L'Estat espanyol arriba a un acord històric amb la Comunitat Econòmica Europea per integrar-s´hi, després de 23 anys de negociar-hi.

  Citacions

No és pas l'ànima que mou el cos, perquè no és cap motor, sinó més aviat al revés. Francesc Pujols