Informacions

Activitats

Consell de savi del Guillem Alsina

Imatge 0 per Consell de savi del Guillem Alsina

Enviada per ebarbos2 el 24/Feb/2023 - 05:07

El passat dijous 16 de febrer de 2023, Guillem Alsina, un ex-alumne del Pius Font i Quer va venir a explicar-nos la seva trajectòria fins arribar a ser tècnic en emergències sanitàries.

Mai havia estat un gran estudiant i no tenia clar el seu camí en acabar els estudis obligatoris. Com que no sabia en què especialitzar-se i amb la pressió dels seus pares va decidir seguir estudiant el batxillerat al centre.


Des de petit li agradava anar amb moto i el món dels motors, per això va decidir fer el batxillerat tecnològic, per després acabar estudiant una enginyeria mecànica a la UPC, sense tenir-ho molt clar. Es va acabar traient el batxillerat amb certa dificultat  però va acabar entrant a la carrera.  

Després d’uns cursos veient que aquell no era el seu lloc, pel seu compte es va desmatricular. Havent fet un curs a la Creu Roja  va veure que aquella era la seva passió i que volia un futur encaminat en aquest tema. Tenia la sort que el seu pare treballava al SEM (sistema d'emergències mèdiques) i anava habitualment a la feina del seu pare i allà aprofitava per fer preguntes als companys de feina del pare. Els companys en veure el seu interès van creure que seria bo en la feina. Per tant, es va treure el grau mitjà en emergències mèdiques, amb molta motivació. I actualment està treballant al SEM igual que el seu pare.

El Guillem és un clar exemple de que encara que el moment de la tria no sàpigues del tot el què vols fer en un futur, pots acabar treballant del que més t’agrada, deixant de banda tota la pressió que et posen els pares.

Roger León i Àlex-Joan Fernández

 

Més notícies a la categoria Activitats

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1973

L'exèrcit nord-americà es retira de Vietnam.

1412

S'inicien a Casp (Aragó) les primeres sessions per escollir un successor per a la Corona de Catalunya-Aragó.

1908

La Cambra dels Comuns britànica concedeix el dret de vot a les dones.

1933

Es constitueix a Berlín un comitè central, patrocinat pel Partit Nacionalsocialista, per dirigir el boicot contra els jueus.

1936

Ampli suport en plebiscit dels alemanys a la política internacional d'Adolf Hitler.

1983

El democratacristià Helmut Kohl es converteix en nou canceller de la República Federal Alemanya després del triomf del seu partit en les eleccions.

1985

L'Estat espanyol arriba a un acord històric amb la Comunitat Econòmica Europea per integrar-s´hi, després de 23 anys de negociar-hi.

  Citacions

En l'estiu, tot lo món viu. Popular