Informacions

Sortides | Educació Física

Esquí alpí a La Massella

Imatge 0 per Esquí alpí a La Massella

Enviada per jbarbe5 el 16/Feb/2023 - 05:31

Els dies 7 i 14 de febrer gran part de l’alumnat de l’institut va anar a l’estació d’esquí de La Massella a practicar esquí alpí. El primer dimarts, 2n i 3r van poder aprendre i practicar la tècnica de l’esquí alpí amb monitors i després pel seu compte, en un dia on la neu no va parar de caure. Set dies més tard, l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de BAT va poder triar si realitzar esquí o surf de neu, alguns amb monitors, i altres pel seu compte. Van acabar la jornada esquiant i demostrant cadascú la seva destresa juntament amb el professorat acompanyant en un dia primaveral.

La Massella és una estació de la Vall de la Cerdanya, coneguda pels seus boscos, que cobreixen tota la falda del cim de La Tosa (2.535m), punt culminant del seu domini esquiable des d’on es pot gaudir d’un mirador excepcional.

Al llarg dels diferents cursos l’alumnat va aprenent aquesta modalitat d’esquí, des del primer objectiu que és el de conèixer els principals fonaments d’aquesta pràctica amb seguretat, i a partir d’aquí cadascú va millorant depenent de la seva habilitat i destresa, arribant si volen, a canviar-se a la modalitat de surf de neu els dos últims anys.

Per l’alumnat també és una bona oportunitat per esquiar en un dia menys massificat i en companyia dels seus amics i companys, la qual cosa fa que en gaudeixin molt. 


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides &  Educació Física

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1941

II Guerra mundial: tropes franceses i britàniques envaeixen Síria.

1947

Arriba a Madrid Eva Duarte, dona del president argentí Juan Domingo Perón, que és acollida amb manifestacions populars d'agraïment per l'ajuda econòmica d'Argentina a Espanya.

1950

Tropes nord-coreanes creuen el paral·lel 38, la frontera imposada pels aliats a la conferència de Jalta, i envaeixen el territori de Corea del Sud. Comença la guerra de Corea.

2001

Irlanda rebutja en referèndum la ratificació del Tractat de Niça i paralitza l'ampliació de la UE.

2001

El president iranià, Mohamed Jatamí, guanya els vuitens comicis presidencials en 22 anys de República Islàmica.

1862

El Senat dels EUA vota l'abolició de l'esclavitud a tots els territoris de la Unió.

1949

Harry Truman, president dels EUA, es pronuncia a favor del rearmament d´Europa i contra la reducció dels crèdits del Pla Marshall.

  Citacions

La paciència és un arbre d'arrel amarga, però de fruits dolços. Proverbi Persa