Informacions

Projectes

Servei Comunitari al Pessebre Vivent del Pont Llarg

Imatge 0 per Servei Comunitari al Pessebre Vivent del Pont Llarg

Enviada per racuna el 27/Gen/2023 - 11:05

Dintre de les activitats proposades dins del servei comunitari de 3r d’ESO d’aquest curs, un grup de quatre alumnes del nostre institut van participar en el muntatge i posada en escena del Pessebre Vivent del Pont Llarg de Manresa.


El Pessebre Vivent del Pont Llarg acumula una història de 35 anys. Hem de buscar el seu origen en el pessebre vivent que es feia als baixos de la Parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança (al barri de la Mion) i que, ja fa 10 anys, es va estendre i obrir a la ciutat, ubicant-lo a sota l'Aqüeducte del Pont Llarg del s. XVII, únic a la ciutat, i en les eres de les primeres cases del regadiu del Poal, a les vores del Camí de Joncadella. Un indret que es transforma, cada 26 de desembre, en un poble de la Galilea de fa més de 2000 anys, amb la participació i esforç de prop de 300 persones i un nodrit grup d’animals. Realment, és un espectacle digne de veure i d’assaborir lentament. Els escenaris, el vestuari, tots els voluntaris que participen, tot, tot, és extraordinari!!!

Els nostres companys d’institut van participar a les escenes del patge reial i cagar el tió. Les seves funcions consistien en rebre els nens més petits i fer-los partícips de l’alegria, la il·lusió i l’emoció que els fa aquest món màgic nadalenc. Van aconseguir aquest objectiu a la perfecció, ja que tota la canalla que va passar per allà va marxar amb un somriure a la cara i les butxaques plenes de caramels, tan dolços com ells!!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1973

L'exèrcit nord-americà es retira de Vietnam.

1412

S'inicien a Casp (Aragó) les primeres sessions per escollir un successor per a la Corona de Catalunya-Aragó.

1908

La Cambra dels Comuns britànica concedeix el dret de vot a les dones.

1933

Es constitueix a Berlín un comitè central, patrocinat pel Partit Nacionalsocialista, per dirigir el boicot contra els jueus.

1936

Ampli suport en plebiscit dels alemanys a la política internacional d'Adolf Hitler.

1983

El democratacristià Helmut Kohl es converteix en nou canceller de la República Federal Alemanya després del triomf del seu partit en les eleccions.

1985

L'Estat espanyol arriba a un acord històric amb la Comunitat Econòmica Europea per integrar-s´hi, després de 23 anys de negociar-hi.

  Citacions

La poesia no vol adeptes, vol amants. Federico García Lorca