Informacions

Projectes

Projecte ASAC

Imatge 0 per Projecte ASAC

Enviada per gvendre3 el 12/Des/2022 - 09:53

Enguany estem portant endavant un projecte d’apadrinament amb els alumnes de primer i de quart d’ESO, que hem anomenat Projecte ASAC. Us en fem cinc cèntims:

ASAC vol dir, per una banda, alumnes sensibles i acompanyants en el conflicte i per altra banda, significa que “van a sac” amb els possibles  problemes.


Tot plegat és per afavorir una bona convivència, per prevenir situacions que puguin esdevenir greus, però sobretot per a crear llaços acollidors als més petits del centre, sense passar per alt  que pot ser una eina molt potent de cara al  desenvolupament de la responsabilitat i de l’empatia dels més grans.

Els alumnes  de quart s’han estat formant amb dinàmiques diverses i amb tasques col.laboratives. Aquest final de trimestre han passat per les aules de primer per explicar-se  i han preparat murals, cartells i fulletons que serviran per fer difusió del projecte i per començar-lo, tant bon punt tornem de les vacances.

 

Judit i Glòria

 

 

 

 

Més notícies a la categoria Projectes

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1973

L'exèrcit nord-americà es retira de Vietnam.

1412

S'inicien a Casp (Aragó) les primeres sessions per escollir un successor per a la Corona de Catalunya-Aragó.

1908

La Cambra dels Comuns britànica concedeix el dret de vot a les dones.

1933

Es constitueix a Berlín un comitè central, patrocinat pel Partit Nacionalsocialista, per dirigir el boicot contra els jueus.

1936

Ampli suport en plebiscit dels alemanys a la política internacional d'Adolf Hitler.

1983

El democratacristià Helmut Kohl es converteix en nou canceller de la República Federal Alemanya després del triomf del seu partit en les eleccions.

1985

L'Estat espanyol arriba a un acord històric amb la Comunitat Econòmica Europea per integrar-s´hi, després de 23 anys de negociar-hi.

  Citacions

L'amor és la poesia dels sentits Balzac