Informacions

Premis | C. Socials

La família Pius als Premis Lacetània

Imatge 0 per La família Pius als Premis Lacetània

Enviada per igarc28 el 22/Nov/2022 - 06:43

El passat divendres 18 de novembre es van entregar els Premis Lacetània de les Arts i la Cultura, en la seva 40a edició a l’Espai Cultural Fàbrica Vella de Sallent.

El nostre institut pot estar triplement satisfet pels reconeixements rebuts en tres de les seves modalitats.

 

Crec que és un bon motiu per a felicitar-nos tots plegats.


El premi Revista Dovella per a treballs de recerca per a joves es va atorgar ex aequo al Daniel Gubianas per el seu treball de recerca “Sant Ignasi, el pelegrí que crida a la festa”, ex alumne del Pius, per a la seva contribució a engrandir la figura de Sant Ignasi.

El premi a la Projecció Artística en acrílic va ser per a Josep Morral, ex professor de Visual i Plàstica del Pius, recentment jubilat, per a la seva trajectòria artística.

Finalment, el premi Empremta a una iniciativa personal o col·lectiva va recaure en l’Associació Memòria i Història de Manresa, de la qual Jordi Pons, professor d’història del Pius, n’és un membre actiu, contribuint a la recuperació de la memòria històrica.

Va ser una gala de lliurament de premis meravellosa, amb actuacions en directe de música i dansa, on es va poder copsar la gran feina a nivell cultural i artístic que s’està desenvolupant al Bages i Moianès i la contribució del nostre centre fer-ho possible.

 

Més notícies a la categoria Premis &  C. Socials

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Sóc home; i penso que res d'humà no m'és aliè. Terenci