Informacions

Institut

Llistes llibres curs 2022-23

Imatge 0 per Llistes llibres curs 2022-23

Enviada per ebarbos2 el 01/Jul/2022 - 12:45

Benvolgudes famílies,

Ja teniu disponibles les llistes de llibres del proper curs 2022-23 per si voleu avançar la compra dels mateixos aquest estiu. Intentarem mantenir la informació actualitzada per si hi ha algun canvi de darrera hora en alguna assignatura o curs.

Us recomanem que no poseu el nom als llibres ni els folreu  fins que comenci el curs. Davant qualsevol dubte, pregunteu al centre que estarà obert tot el juliol.


Observacions:

  • Els llibres de text de FRANCÈS a 3r ESO, 4t ESO i 1r de BAT només s'han d'adquirir si l'alumne/a cursa aquesta assignatura optativa anual.

  • Si l'alumne/a de 4tESO va al grup Laboràlia no ha de comprar els llibres de text d'anglès ja que haurà d'adquirir un dossier al centre.
  • Llibres corresponents a les optatives de 1r i de 2n de Batxillerat: l'alumnat ha d'esperar a comprar aquests llibres (Geologia, Literatura universal, Economia, funcionament de l'empresa, Grec, Tecnologia industrial, Literatura Catalana, Dibuix tècnic, Història de l'art) fins que rebin la confirmació que poden cursar aquestes assignatures. Aquesta informació sortirà publicada a la pàgina web de l'institut durant la primera quinzena de juliol.

  • Aprofitem per recordar que l'alumnat que ha participat en el Projecte EQUIPA'T haurà de tornar els llibres a la biblioteca abans del divendres 7 de juliol.
  • I també que el retorn dels llibres d'IDDINK o ECOBOOKS del curs actual es realitza el dia  7 de juliol de 9:30 a 14:00 h i de 15:00 a 17:30 h a la biblioteca.

Podeu fer la comanda de llibres que necessiteu a qualsevol llibreria amb la llista corresponent o bé fent la comanda online a IDDINK fent servir el codi de comanda del nostre institut (450VG2).

 

Més notícies a la categoria Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1670

Els angelets de la terra, guerrillers del Vallespir contra l´ocupació francesa, assetgen la vila de Ceret.

1492

Els Reis Catòlics, Ferran i Isabel, firmen a Granada l'edicte d'expulsió dels jueus d'Espanya.

1903

Primera explicació de les propietats de la ràdio pel matrimoni Curie a l'Acadèmia de Ciències de Londres.

1958

Nikita Kruschev anuncia que l'URSS ha decidit posar fi unilateralment a les seves proves amb armes nuclears.

1979

Els països àrabs declaren un boicot total a Egipte per haver signat la pau amb Israel.

1989

Iàsser Arafat és proclamat president de Palestina per decisió dels 70 membres del Comitè Central de l'OAP, reunits a Tunis

1992

Boris Ieltsin firma a Moscou el Tractat de la Federació amb divuit repúbliques russes.

  Citacions

El cinema no és un tros de vida, sinó un tros de pastís Alfred Hitchcock