Informacions

Articles | Ed. Visual i Plàstica

Breu mostra de treballs dels alumnes de 3ESO de l'optativa de Projectes artístics

Imatge 0 per Breu mostra de treballs dels alumnes de 3ESO de l'optativa de Projectes artístics

Enviada per thernan4 el 28/Jun/2022 - 12:11

Us deixem aquí amb una breu mostra d’alguns treballs que van estar fent els alumnes de 3 ESO de l’optativa de Projectes Artístics, durant aquest curs.


Us deixem aquí amb una breu mostra d’alguns treballs que van estar fent els alumnes de 3 ESO de l’optativa de Projectes Artístics, durant aquest curs.

 

Durant el primer quadrimestre, una de les propostes que va donar resultats molt interessants i creatius va ser fer la creació d’un llibre d’artista en què cada alumne partia de la recerca plàstica al voltant d’un color escollit (basant-se en la simbologia del color, d’allò que els pogués evocar, etc., tant en l'àmbit visual com en l’escrit).

 

Els altres treballs que també podeu veure, van ser desenvolupats pels alumnes que van estar cursant l’optativa durant el segon quadrimestre. Són retrats en volum fets amb cartró sobre una persona que havia de ser un referent per l’alumne i, tant podia ser un amic/ga, com un familiar, com algú del món de l’esport, musical, artístic, etc. Els resultats també són molt variats pel que fa al plantejament i als acabats.

 

Només ens falta acabar, per felicitar la dedicació i bona feina a tots i totes!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Articles &  Ed. Visual i Plàstica

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1899

Primera carrera d´automòbils a Barcelona.

1881

Panamà: comencen les obres del Canal.

2003

Texas (EUA): el transbordador espacial Columbia, amb set tripulants a bord, es desintegra en entrar a l'atmosfera minuts abans d'aterrar.

  Citacions

Res ens enganya tant com el nostre propi senderi. Leonardo da Vinci