Informacions

Caminada als Aiguamolls de la Bòbila

Imatge 0 per Caminada als Aiguamolls de la Bòbila

Enviada per thernan4 el 21/Jun/2022 - 15:12

Avui hem seguit amb les activitats programades per aquests tres últims dies de final de curs i amb l’alumnat de 2 d'ESO hem fet una caminada, durant les primeres hores del matí, fins als Aiguamolls de la Bòbila (Santpedor).


Avui hem seguit amb les activitats programades per aquests tres últims dies de final de curs i amb l’alumnat de 2 d'ESO hem fet una caminada, durant les primeres hores del matí, fins als Aiguamolls de la Bòbila (Santpedor). El temps fresc ens ha acompanyat tant a l’anada com a la tornada, amb algunes gotes que s’han deixat caure. Hem resseguit la Sèquia, tot passant pel Parc de l’Agulla i quan hem arribat als aiguamolls, hem esmorzat i hem fet un petit tomb per dins d’aquest espai natural on conviuen tantes espècies d’ocells. Després hem tornat cap al centre i hem continuat amb la resta d’activitats del dia.

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

Un esperit sa en un cos sa. Juvenal