Informacions

Activitats | Alumnat

Acte de cloenda de Laboràlia

Imatge 0 per Acte de cloenda de Laboràlia

Enviada per pnavarro el 09/Mar/2023 - 19:33

El passat dimarts dia 31 de maig, l'alumnat de Laboràlia va participar en l'acte de cloenda del programa amb la recollida de diplomes celebrat a l'Ajuntament de Manresa.


Un total de 65 alumnes de 8 centres de la ciutat de Manresa van participar en el programa Laboràlia que impulsa l'ajuntament de la ciutat.

El lliurament de diplomes es va desenvolupar al Saló de Sessions de l'Ajuntament i va comptar amb la presència de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia; el regidor d'Ensenyament i Universitats de l'Ajuntament de Manresa, Josep Gili Prat; i la regidora d'Ocupació, Empresa i Coneixement, Cristina Cruz Mas. A més de l'alumnat, el professorat i altres persones implicades en el projecte.

Un any més, i ja des del 2002, s'ha realitzat aquest programa adreçat a alumnat de 4t d'ESO per tal de completar els estudis secundaris i familiaritzar-se amb el mercat laboral.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1973

L'exèrcit nord-americà es retira de Vietnam.

1412

S'inicien a Casp (Aragó) les primeres sessions per escollir un successor per a la Corona de Catalunya-Aragó.

1908

La Cambra dels Comuns britànica concedeix el dret de vot a les dones.

1933

Es constitueix a Berlín un comitè central, patrocinat pel Partit Nacionalsocialista, per dirigir el boicot contra els jueus.

1936

Ampli suport en plebiscit dels alemanys a la política internacional d'Adolf Hitler.

1983

El democratacristià Helmut Kohl es converteix en nou canceller de la República Federal Alemanya després del triomf del seu partit en les eleccions.

1985

L'Estat espanyol arriba a un acord històric amb la Comunitat Econòmica Europea per integrar-s´hi, després de 23 anys de negociar-hi.

  Citacions

La poesia no vol adeptes, vol amants. Federico García Lorca