Informacions

Concursos | Matemàtiques

I Torneig d'escacs "Pius Font i Quer"

Imatge 0 per I Torneig d'escacs "Pius Font i Quer"

Enviada per jperez35 el 31/Mai/2022 - 09:46

El divendres passat va finalitzar el primer torneig d’escacs celebrat al nostre centre. Un total de 13 jugadors han participat en aquesta primera edició. El torneig s’ha disputat a 6 rondes durant el primer pati dels dimarts i dijous ( i també dimecres i divendres i les partides no haviem finalitzat).


Volem remarcar que en tot moment hi ha hagut molta esportivitat i un bon nivell escaquístic per part dels participants. Al final el guanyador d’aquesta primera edició ha estat l’Oriol Bernadich (1 BAT) amb un total de 5,5 punts de 6 possibles, l’ha seguit de ben a prop en Miquel Canal (1 ESO) amb 5 punts i que ha mantingut opcions de victòria fins a l’última ronda i finalment empatats al tercer lloc han quedat el Lirjon Baliu (4 ESO) i l’Aleix Vidal (4 ESO) amb 4 punts. Han participat també en aquesta edició l’Om Santacreu (1 ESO), el Joan Sorribes (1 ESO), l’Àlex Mondéjar (4 ESO), el Dani Dimitrov (1 ESO), el Max Dabo (1 ESO), la Martina Salvador (1 ESO), la Marouan Bouhout (1 ESO), l’Israel Díez (1 ESO), i el Maroua Bouhout (1 ESO), ,

Com que els jugadors els hi ha agradat l’experiència el proper curs celebrarem la segona edició. Animeu-vos a participar! Us hi esperem!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1398

Neix el Marquès de Santillana, poeta castellà (†1458).

1977

Mor, a Los Angeles, Julius Henry Marx, conegut com Groucho Marx, actor de cinema i humorista estatunidenc.

1990

Leonard Bernstein dirigeix el seu darrer concert, i acaba amb la Simfonia n. 7 de Ludwig van Beethoven.

  Citacions

Mai no formaria part d'un club que admetés individus com jo com a soci "Groucho" Marx