Informacions

Concursos | Matemàtiques

I Torneig d'escacs "Pius Font i Quer"

Imatge 0 per I Torneig d'escacs "Pius Font i Quer"

Enviada per jperez35 el 31/Mai/2022 - 09:46

El divendres passat va finalitzar el primer torneig d’escacs celebrat al nostre centre. Un total de 13 jugadors han participat en aquesta primera edició. El torneig s’ha disputat a 6 rondes durant el primer pati dels dimarts i dijous ( i també dimecres i divendres i les partides no haviem finalitzat).


Volem remarcar que en tot moment hi ha hagut molta esportivitat i un bon nivell escaquístic per part dels participants. Al final el guanyador d’aquesta primera edició ha estat l’Oriol Bernadich (1 BAT) amb un total de 5,5 punts de 6 possibles, l’ha seguit de ben a prop en Miquel Canal (1 ESO) amb 5 punts i que ha mantingut opcions de victòria fins a l’última ronda i finalment empatats al tercer lloc han quedat el Lirjon Baliu (4 ESO) i l’Aleix Vidal (4 ESO) amb 4 punts. Han participat també en aquesta edició l’Om Santacreu (1 ESO), el Joan Sorribes (1 ESO), l’Àlex Mondéjar (4 ESO), el Dani Dimitrov (1 ESO), el Max Dabo (1 ESO), la Martina Salvador (1 ESO), la Marouan Bouhout (1 ESO), l’Israel Díez (1 ESO), i el Maroua Bouhout (1 ESO), ,

Com que els jugadors els hi ha agradat l’experiència el proper curs celebrarem la segona edició. Animeu-vos a participar! Us hi esperem!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

Ja ho va dir Plató: si els homes, en comptes de ser, per regla general, pobres i rucs, fossin rics i savis no hi hauria problema Francesc Pujols