Informacions

Acte de cloenda i de reconeixement del Servei Comunitari

Imatge 0 per Acte de cloenda i de reconeixement del Servei Comunitari

Enviada per jfons2 el 30/Mai/2022 - 07:29

El passat dimecres 25 de maig vam fer l’acte de cloenda i de reconeixement del Servei Comunitari al nostre centre. Durant tot el curs l’alumnat de 3<sup>r</sup> d’ESO ha col·laborat amb diferents entitats locals de manera voluntària cobrint diferents necessitats reals de la nostra societat i n’han extret aprenentatges valuosos.


A l’acte hi van assistir tots els col·lectius que han fet possible d’una manera o d’una altra, el Servei Comunitari: els representants de les entitats amb qui s’ha col·laborat durant el curs (12 en total), en Domènec Haro, el representant del Centre de Recursos del Pedagògics del Bages, l’equip directiu i l’equip de professors, l’alumnat i les seves famílies.

Durant l’esdeveniment es van explicar quines van ser les accions que s’han dut a terme durant el curs i es van fer diferents parlaments explicant la importància del Servei comunitari des de diferents perspectives així com també s’han repartit els diplomes de participació del Servei comunitari a l’alumnat. En aquest acte de cloenda també vam aprofitar per estrenar el nou gimnàs del centre.

Des d’aquí volem agrair a totes les entitats, a les famílies, a l’alumnat i a tot l’equip humà que, directa o indirectament, ha fet possible tirar endavant aquest projecte solidari.

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1815

Napoleó Bonaparte és desterrat a l'illa de Santa Helena.

1944

IBM crea la primera calculadora programable, la Harvard Mark I.

1996

Moren 87 persones, i 183 resten ferides a conseqüència d'una riuada, causada per una tempesta, al càmping “Las Nieves”, prop de Biescas (Alt Gàllego, Osca).

  Citacions

Oh dolor! Oh dolor! El temps se'm menja la vida. Baudelaire