Informacions

Activitats | Matemàtiques

Fem una escultura!

Imatge 0 per Fem una escultura!

Enviada per vgrau el 23/Mai/2022 - 09:04

Aquests dies, l'alumnat de 2n d'ESO de matemàtiques està treballant un projecte a partir d'un petit repte: construir una escultura.


L'activitat està dissenyada seguint les pautes i mecàniques treballades al projectes de geometria de 1r d'ESO i pretén ser una continuïtat al treball efectuat.

A partir d'una plantilla i de l'estudi de les seves propietats geomètriques, l'alumnat dissenyarà i calcularà el pressupost de la seva pròpia escultura, tenint en compte els materials que s'utilitzaran per a la seva construcció i l'escala corresponent.

Evidentment, hauran de fer ús dels conceptes treballats a l'aula com el perímetre, l'àrea i el volum, i també l'ús del Teorema de Pitàgores.

A més, aquesta peça inicial té una sorpresa que ben aviat han descobert.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Imagini's a un home assegut en el sofà favorit de casa seva. Sota té una bomba a punt d'esclatar. Ell ho ignora, però el públic ho sap. Això és el suspens Alfred Hitchcock