Informacions

Activitats

Consell de Savi: Josep Morral

Imatge 0 per Consell de Savi: Josep Morral

Enviada per ebarbos2 el 23/Mai/2022 - 07:37

El divendres 6 de maig en Josep Morral va venir a fer-nos una xerrada sobre la seva carrera i tot el que ell va fer quan era jove. Aquesta va ser molt interessant perquè ens va ajudar a reflexionar sobre com ser a nivell personal i ens va fer pensar en el que faríem quan siguem més grans.


Ens va dir que totes les carreres serveixen i ens va donar uns quants consells, d'aquests destacaríem el que diu que és molt important sortir de la nostra zona de confort i provar coses noves. Ell ens ha dit que no ens ha de fer por escoltar un nou tipus de música, començar una nova afició o una nova assignatura perquè podem pensar al començament que no ens agradarà i al final ens pot acabar encantant i ser la nostra nova passió.

 

Més notícies a la categoria Activitats

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Segons el vent, les veles Adagi català