Informacions

Projectes | SIEI

Amanida verda variada

Imatge 0 per Amanida verda variada

Enviada per racuna el 16/Mai/2022 - 06:38

S’apropa l’estiu… Comença a fer calor... I això vol dir que ara comencen a venir més de gust menjar plats senzills i fresquets que no pas plats de cullera i cocció. Per això, la setmana passada vam decidir fer unes amanides variades ben fresques.


Els ingredients que vam fer servir van ser escarola i enciam de full de roure, com a element base, i després els vam combinar amb tonyina, tomàquets cherry, blat de moro dolç, formatge feta, pebrot, vermell, cogombre, palets de cranc, ceba i pastanaga.

Vam començar netejant l’escarola i l’enciam. El vam tallar i el vam deixar en remull. Mentrestant, ens vam repartir la feina com a bons companys i mentre uns rentaven les hortalisses i les anaven tallant, els altres vam trinxar la tonyina i el blat de moro, i vam tallar el formatge feta en daus. Cada ingredient va ser treballat de forma individual i es va posar en un plat.

Quan tot els ingredients van estar preparats, vam escórrer l’escarola i l’enciam i els vam posar en dues safates ben grans. Un cop vam disposar cada ingredient en un plat o safata, cadascú va agafar el seu plat i es va fer una amanida totalment personalitzada al seu gust. Vam seure a taula i vam poder gaudir d‘una bona amanida verda. El que va sobrar va ser repartit en tuppers per a seguir-ne gaudint a casa!!

Héctor Murillo, 2SB

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  SIEI

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

El sarcasme no és sinó una ira atenuada per la insídia Joan Fuster