Informacions

Activitats | Institut

La festa de Sant Jordi!

Imatge 0 per La festa de Sant Jordi!

Enviada per jcarpin2 el 05/Mai/2022 - 05:17

I, per fi, ens vam poder veure les cares!

El curs passat va ser el Sant Jordi dels "nous començaments" i aquest també té un cert aroma a nou començament, ja que no feia ni una setmana que ens vam poder treure les mascaretes al Pius després de... Vaja, no cal posar ni dates ni números a totes les fulles del calendari que han caigut pesadament d'ençà que vam haver de confinar-nos.


I, com és costum, el certamen literari va tornar a posar a prova la imaginació dels alumnes (i professors): els de Català aprofitant l'any Joan Fuster i els seus aforismes, i els de Castellà somiant què passaria si personatges de diferents històries populars es trobessin.

També vam poder tornar a gaudir del "Mercapius", d'actuacions fetes pels alumnes, de ballar sardanes, fer castells... I vam tenir un record per a la nostra benvolguda Joana Camprodon, durant tants anys companya de qui vam tenir la sort de deixar-nos contagiar per la seva energia i alegria, que dissortadament ens va deixar l'any passat.

Podeu fer una visita virtual a la diada fent clic aquí!

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

Segons el vent, les veles Adagi català