Informacions

Activitats | Institut

Sant Jordi al Pius

Imatge 0 per Sant Jordi al Pius

Enviada per morive1 el 28/Abr/2022 - 05:56

Divendres vam celebrar la diada de Sant Jordi. Enguany ha estat una mica especial, ja que hem tingut un moment de record per la Joana Camprodon, professora del Pius durant molts anys, jubilada, que l’any passat ens va deixar. A ella li  hem dedicat aquest Sant Jordi, ple de festa i d’activitats.


Els alumnes de 1r d’ESO i els de batxillerat  han fet un taller de sardanes amb la Sònia i el Xavier Serra, de l’Esbart de Manresa Al final de la jornada, i en motiu del record a la Joana, hem ballat en dues grans rotllanes La Santa Espina, una de les sardanes que més li agradaven.

També hem pogut gaudir de castells durant la primera part de la festa, taller que han fet els alumnes de 3r i 4t d’ESO, organitzat per  la colla dels Penjats de la Universitat de Manresa.  

En la Mostra d’Art, hem pogut gaudir de música i poesia....mentre que a la biblioteca hi havia el “combat llibre”, competició  literària que consisteix a escriure improvisadament a partir d’una inspiració.

Tot això ha estat amenitzat pel Mercapius, mercat de menjar , beure i  roses , els beneficis del qual van destinats a les colònies de final de curs del alumnes de 2n d’ESO .

El temps ens ha acompanyat i  després de dos Sant Jordi amb mascareta, per fi aquest  ha sigut una explosió d’alegria i gaudi,  sense deixar de banda el record per la nostra estimada Joana. 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1914

Assassinat a Sarajevo de l'hereu del tron austro-hongarès, l'arxiduc Francesc Ferran i de la seva dona; succés que dóna motiu a la Primera Guerra Mundial.

1919

Firma del Tractat de pau de Versalles entre les potències aliades i Alemanya, amb el qual es dóna per acabada la Primera Guerra Mundial (1914-1918).

1921

Iugoslàvia es constitueix en Estat únic centralista.

1976

Les illes Seychelles es constitueixen com a país independent, després de 162 anys de dominació britànica.

2001

L'expresident iugoslau Slobodan Milosevic és entregat al Tribunal de la Haia.

  Citacions

La llibertat, la moralitat i la dignitat humana de l'individu consisteixen precisament en que faci el bé no perquè estigui forçat a fer-lo, sinó perquè lliurement el concebi, l'estimi i el vulgui. Mikhaïl Aleksàndrovitx Bakunin