Informacions

Sortides

Sortida de final d'etapa al Delta de l'Ebre 2n Batxillerat

Imatge 0 per Sortida de final d'etapa al Delta de l'Ebre 2n Batxillerat

Enviada per acarbon4 el 21/Abr/2022 - 09:47

I finalment, l'alumnat de segon de Batxillerat hem pogut fer el molt esperat viatge de final d'etapa. Han estat tres dies molt intensos en els que hem pogut carregar forces per a l'apretada de final de curs i compartir estones tots plegats!


Dimecres dia 6, un cop havent acabat les classes, ens vam quedar ja a l'institut. Vam passar la tarda tots plegats, vam poder ensenyar l’institut a futurs alumnes, tot fent les portes obertes i ens vam preparar per quedar-nos-hi a dormir. I a la nit, karaoke! Ens ho vam passar d'allò més bé.

L'endemà al matí, ens vam llevar ben d'hora i vam enfilar cap al Delta de l'Ebre. Durant tot el dia, vam visitar diversos escenaris de la Batalla de l'Ebre. Ens hi va acompanyar el professor de l'institut Jordi Pons i vam poder entendre i viure d'una forma molt més propera el que va suposar la Guerra Civil per al nostre territori. Vam visitar Corbera d'Ebre, Flix, el memorial de Camposines… Va ser un dia llarg i molt ben aprofitat que ens va aportar una visió molt interessant i ens va fer reflexionar a tots plegats.

A les set de la tarda vam arribar a l'Alberg de Poblenou del Delta. Ens hi vam instal·lar i vam fer temps fins a l'hora de sopar. Abans d'anar a dormir, una vetllada amb la guitarra i observar les constel·lacions.

Divendres vam anar fins a la barra del trabucador a caminar. I fins i tot alguns de nosaltres ens vam banyar al mar. Després a perxar amb barques pel riu i tornar a dinar a l'alberg. I per acabar, hora dels adéus… I cap a casa!

Han estat tres dies fantàstics i volem agrair a tot el professorat que ens hi ha acompanyat i que ho ha fet possible. Moltes gràcies. Ens veiem a la tornada!

Alumnat de 2n de Batxillerat

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

La maduresa de l'home és haver tornat a trobar la serietat amb que jugava quan era nadó. Friedrich Nietzche