Informacions

Sortides | Institut

Viatge 4t ESO: Madrid - Manresa

Imatge 0 per Viatge 4t ESO: Madrid - Manresa

Enviada per racuna el 19/Abr/2022 - 06:58

Avui divendres tots ens hem despertat amb una sensació agredolça: per una banda, tornem a casa, i per l’altre, posem punt final a uns dies que sempre recordarem. Uns dies en que alumnes i professors hem pogut compartir estones divertides, activitats d’aprenentatge i descoberta, ens hem vist en pijama i ben arregladets, hem descobert nous indrets i ciutats i un munt de coses de les que no ens haurem assabentat... Secrets inconfessables d’un viatge de final d’etapa.


Així doncs, després d’esmorzar, hem baixat les maletes a l’autocar i hem deixat les habitacions endreçades. Hem sortit rumb a Madrid i allà hem pogut gaudir de les últimes hores d’aquesta Villa. Uns han passejat pel Parque del Retiro, d’altres han passat pel Congreso de los Diputados, la Puerta de Alcalá, el Mercado de San Miguel, ... Uns s’han dedicat a anar de compres pel centre i d’altres han preferit menjar-se un bocata de calamares. Després de dinar, hem pujat a l’autocar amb destí Manresa.

Tot el professorat acompanyant volem agraïr als organitzadors del viatge tota la feina que han fet al llarg de mesos. Una feina que queda a l’ombra per a molts, però que ha estat la clau d’una bona organització d’horaris i activitats, i la clau de l’èxit de tot plegat. També volem destacar l'actitud positiva i jovial del conductor de l’autocar, que ha passat un bon munt d’hores amb nosaltres i s’ha convertit en un més del grup. I per últim, destacar que l’alumnat ha tingut un comportament correcte en tot moment i ha facilitat molt que tot hagi sortit rodat!

Ara, només ens queda descansar i tornar amb moltes ganes d’aquí a pocs dies!!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

La nova versió fallarà així que haguem esborrat l'antiga. Principi de modernització