Informacions

Institut | Preinscripció

Proposta Educativa Batxillerat

Imatge 0 per Proposta Educativa Batxillerat

Enviada per dferre20 el 11/Abr/2022 - 07:36

Com molts haureu sentit pels mitjans de comunicació, el curs vinent hi haurà canvis importants en el currículum per a l'alumnat que es matricularà a 1r de Batxillerat. Tant en la Jornada de Portes Obertes com en les diferents xerrades que hem tingut amb tot l'alumnat de 4t d'ESO de l'institut, us hem presentat la nostra proposta pel curs 2022-2023. Aquesta proposta es basa en l'augment d'optativitat i en garantir que tothom pugui seguir aquell itinerari que li sigui útil pels seus estudis posteriors, però sense perdre l'essència i els trets d'identitat que caracteritzen el nostre centre.


Per tal que tot l'alumnat i totes les famílies que estigueu interessades pugueu consultar l'estructura del nou Batxillerat i el projecte curricular del nostre centre us compartim la presentació de la Jornada de Portes Obertes. Tanmateix, recordem que aquests canvis no afecten a l'alumnat que el curs vinent estudiï 2n de Batxillerat.

Enllaç a la presentació: https://drive.google.com/file/d/1_w1Tzp6Y2MKu2oV4RpRelWI-TP6e-Wcl/view?usp=sharing

Ja sabeu que per qualsevol dubte que tingueu, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Equip Directiu INS Pius Font i Quer

 

Més notícies a la categoria Institut &  Preinscripció

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1700

Carles II firma el testament que posa fi a la dinastia dels Àustries a Espanya: la Corona passa al Duc d'Anjou, futur Felip V, primer monarca espanyol dels Borbons.

1932

Iraq es declara independent.

1988

Aterratge perfecte del transbordador espacial nord-americà «Discovery», a la base aèria d'Edwards (desert de Mojave), amb el que culmina amb èxit la primera missió de la NASA des del fatal accident del Challenger el 1986.

1991

L'escriptora sud-africana Nadine Gordimer obté el premi Nobel de Literatura.

2002

El Congrés dels Diputats d´Espanya aprova la reforma de la Llei d'Enjudiciament Criminal per a la implantació dels judicis ràpids.

  Citacions

El més terrible de tots els sentiments és el sentiment de tenir l'esperança morta. Federico García Lorca