Informacions

Sortides | Institut

Viatge 4t ESO: Madrid & Grease

Imatge 0 per Viatge 4t ESO: Madrid & Grease

Enviada per racuna el 08/Abr/2022 - 05:23

Com deien Los Refrescos: «Vaya, vaya, aquí no hay playa!! I està clar que no n’hi ha... Ara, la Villa de Madrid, perquè ens han explicat que no tenen la denominació de ciutat, és immensa i està plena de monuments per a visitar i coses a fer.


Hem començat la nostra visita al Palacio Real, més conegut com a Palacio de Oriente, que era la residència oficial del Cap de l’Estat espanyol, però que actualment es fa servir per a cerimònies d’Estat i actes solemnes. És el palau reial més gran d’Europa occidental, arribant a ser gairebé el doble de gran que el de Buckingham. Gairebé al costat, hem visitat la Catedral de Santa María la Real de la Almudena, qui és la patrona dels madrilenys. Es va construir en diferents estils arquitectònics (neoclàssic, neogòtic i neoromànic) desde finals del s.XIX fins a finals del s.XX.

Hem passejat pels carrers dels voltants i hem pogut descobrir la Plaza de la Villa de Madrid, la Plaza Mayor i la Puerta del Sol. Hem anat a reposar forces i després hem gaudit d’una estona lliure on tothom ha pogut fer la seva: uns han anat a descobrir barris com Malasaña, altres han descobert el centre neuràlgic de la capital i d’altres han preferit fer shopping.

A la tarda, hem enfilat la Calle Alcalà cap amunt i hem passat per La Cibeles, el Banc d’Espanya, la Puerta de Alcalà i el Parque del Buent Retiro (aquests dos els descobrirem demà) per arribar al nostre destí: el Nuevo Teatro Alcalà. I, allà, hem pogut gaudir del musical «Grease». Hem de dir que ha estat genial!! La posada en escena, els decorats, els actors i cantants, el vestuari... Súper fidels a la conegudíssima pel·lícula. Hem pogut gaudir durant més de dues hores d’un espectacle únic, màgic, vital, divertit i entusiasta!! Hem sortit ben contagiats d’energia positiva i bon rotllo.

Dia intens i interessant...

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Gos pobre, ple de ronya Adagi català