Informacions

Projectes | Alumnat

Més ponts i menys murs

Imatge 0 per Més ponts i menys murs

Enviada per lbou6 el 06/Abr/2022 - 07:46

En el marc del Crèdit de Síntesi que els alumnes de 3r ESO estan realitzant aquesta setmana, avui han recorregut l’itinerari que enllaça els quatre ponts manresans que travessen el Cardener: el vell, el de la Reforma, el de Sant Francesc i el pont nou.


L’objectiu d’aquest projecte consisteix en preparar una cursa de descoberta per als alumnes de 1r d’ESO, que es portarà a terme el mes de juny. És per això que, sota el lema ‘Més ponts i menys murs’ cada grup-classe ha d’organitzar correctament aquest esdeveniment esportiu adreçat als alumnes més petits de l’institut. Distribuïts en comissions de treball, per una banda han de conèixer les propietats cartogràfiques del traçat per establir-ne els punts de control i els avituallaments, tot garantint-ne la seguretat dels participants; així com els equips de publicitat i premsa  han de realitzar les tasques necessàries per a la seva promoció, com la recerca de marxandatge i la difusió pública. A més, han de preveure aquelles activitats lúdiques que, sempre en el marc de la cursa esportiva, permetin als participants de conèixer el valor històric, funcional i patrimonial dels ponts.  

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

La primavera, la sang altera. Popular