Informacions

Projectes | Alumnat

Més ponts i menys murs

Imatge 0 per Més ponts i menys murs

Enviada per lbou6 el 06/Abr/2022 - 07:46

En el marc del Crèdit de Síntesi que els alumnes de 3r ESO estan realitzant aquesta setmana, avui han recorregut l’itinerari que enllaça els quatre ponts manresans que travessen el Cardener: el vell, el de la Reforma, el de Sant Francesc i el pont nou.


L’objectiu d’aquest projecte consisteix en preparar una cursa de descoberta per als alumnes de 1r d’ESO, que es portarà a terme el mes de juny. És per això que, sota el lema ‘Més ponts i menys murs’ cada grup-classe ha d’organitzar correctament aquest esdeveniment esportiu adreçat als alumnes més petits de l’institut. Distribuïts en comissions de treball, per una banda han de conèixer les propietats cartogràfiques del traçat per establir-ne els punts de control i els avituallaments, tot garantint-ne la seguretat dels participants; així com els equips de publicitat i premsa  han de realitzar les tasques necessàries per a la seva promoció, com la recerca de marxandatge i la difusió pública. A més, han de preveure aquelles activitats lúdiques que, sempre en el marc de la cursa esportiva, permetin als participants de conèixer el valor històric, funcional i patrimonial dels ponts.  

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

Mai oblido una cara, però amb vostè faré gustosament una excepció "Groucho" Marx