Informacions

Projectes | Alumnat

Més ponts i menys murs

Imatge 0 per Més ponts i menys murs

Enviada per lbou6 el 06/Abr/2022 - 07:46

En el marc del Crèdit de Síntesi que els alumnes de 3r ESO estan realitzant aquesta setmana, avui han recorregut l’itinerari que enllaça els quatre ponts manresans que travessen el Cardener: el vell, el de la Reforma, el de Sant Francesc i el pont nou.


L’objectiu d’aquest projecte consisteix en preparar una cursa de descoberta per als alumnes de 1r d’ESO, que es portarà a terme el mes de juny. És per això que, sota el lema ‘Més ponts i menys murs’ cada grup-classe ha d’organitzar correctament aquest esdeveniment esportiu adreçat als alumnes més petits de l’institut. Distribuïts en comissions de treball, per una banda han de conèixer les propietats cartogràfiques del traçat per establir-ne els punts de control i els avituallaments, tot garantint-ne la seguretat dels participants; així com els equips de publicitat i premsa  han de realitzar les tasques necessàries per a la seva promoció, com la recerca de marxandatge i la difusió pública. A més, han de preveure aquelles activitats lúdiques que, sempre en el marc de la cursa esportiva, permetin als participants de conèixer el valor històric, funcional i patrimonial dels ponts.  

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

Per què tot junt s'escriu separat i separat s'escriu tot junt? Anònim