Informacions

Sortides

Els alumnes de 1ESO a CACIS: Land Art, art sostenible i pigments naturals

Imatge 0 per Els alumnes de 1ESO a CACIS:  Land Art, art sostenible i pigments naturals

Enviada per thernan4 el 06/Abr/2022 - 07:38

La setmana passada alguns grups de 1ESO van fer una sortida al Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç (CACiS), situat vora Calders. Allà van poder aproximar-se al món de l’art sostenible i efímer, com pot ser el Land Art, i també a l'elaboració de pigments naturals.


La setmana passada alguns grups de 1ESO van fer una sortida al Centre d’Art Contemporani i Sostenibilitat El Forn de la Calç (CACiS), situat vora Calders. Allà van poder aproximar-se al món de l’art sostenible i efímer, com pot ser el Land Art, de mà de l’artista i directora del centre Roser Oduber i també van realitzar un taller de pigments naturals amb la tècnica del tremp d’ou amb l’artista d’origen brasiler Vinicus Barajas, tot utilitzant pigments fets amb les diferents terres de l’entorn, que Barajas ha estat recol·lectant per fer les seves obres. Prèviament, van poder veure els antics forns de calç i aprendre més sobre la història i els usos d’aquesta, també l’exposició i les instal·lacions artístiques recents de l’artista basca Ainhoa Goenaga, a partir d’elements com la ceràmica i els cossos inerts de les figueres de moro, entre altres. 

Pels que no ho conegueu: CACIS és un espai dedicat a l’experimentació, investigació i difusió de les pràctiques artístic-culturals amb la voluntat d’estimular la discussió, crítica i reflexió necessària per cercar una nova visió de la realitat, fomentant la sostenibilitat com a estratègia de reforma.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

La nova versió fallarà així que haguem esborrat l'antiga. Principi de modernització