Informacions

Consell de Savis: Laura Serra

Imatge 0 per Consell de Savis: Laura Serra

Enviada per cgrasset el 29/Mar/2022 - 13:18

L'11 de febrer a la classe de 2n Batxillerat A vam tenir una visita molt especial. Va venir la Laura Serra, periodista del Regió7  i antiga alumna de l’Institut, acompanyada del seu antic professor de filosofia Xavier Valls. 

Durant la xerrada, la Laura ens va explicar que en el seu moment volia estudiar la carrera de Periodisme però tothom li deia que no tenia futur, però sent constant, va aconseguir el seu objectiu. Alguna companya de la seva promoció va començar una carrera i a les dues setmanes la va deixar. Per això, ella ens volia transmetre que no passa res si ens equivoquem triant els estudis. Per altra banda, de la seva època com estudiant, va destacar els viatges que va fer durant l’ESO i Batxillerat, sobretot els internacionals. Té un molt bon record del seu pas pel Pius. 

Així doncs, la vida pot donar moltes voltes, un bon exemple d’això és que en Xavier no volia ser professor al principi. Amb els anys, també per motius personals, va decidir canviar la seva manera de fer les classes; fer-les diferents, innovadores…Com ell deia, es va transformar en el professor de la sèrie “Merlí”, un professor que volia que el seu alumnat fos crític, per ell fer classe, no era només ensenyar la història de la vida dels filòsofs. 

Aquesta xerrada, per acabar, ens ha fet reflexionar sobre el pas del temps, on estarem nosaltres en 5  o 10 anys? Haurem triat bé els estudis? 

No hi ha res escrit.

Classe de 2n batxillerat A


Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1553

Maria Tudor, filla d'Enric VIII i de Catalina d'Aragó, és coronada reina d´Anglaterra.

1904

Holanda i Portugal firmen un tractat que fixa les fronteres de l'illa indonèsia de Timor.

1957

L'URSS aconsegueix col·locar a l'òrbita terrestre, per primera vegada, un satèl·lit artificial, l'Sputnik I. Un mes més tard llançarà un nou satèl·lit amb la gossa Laika dins.

1990

Els EUA i l'URSS acorden un dràstic desarmament convencional a Europa.

2001

Es registra el primer cas d´Antrax al EUA al fotògraf del setmanari The Sun, que mor l'endemà.

  Citacions

El separatisme és quasi sempre la bandera que alça un poble que conserva el sentiment de la seva personalitat nacional i es troba junyit a un altre poble que vol anihilar-lo per absorbir-lo. Cambó