Informacions

Emergència Ucraïna

Imatge 0 per Emergència Ucraïna

Enviada per cgrasset el 09/Mar/2022 - 09:40

Benvolgudes famílies,

Des de l’AMPA, volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb el poble d'Ucraïna i, molt especialment, amb les famílies d’origen ucraïnès que hi ha al nostre centre. 

Eduquem cada dia els nostres fills i filles en els valors de la pau, el diàleg, la democràcia i el respecte pels drets humans i la diversitat cultural. Per això, condemnem aquesta brutal i injustificada invasió d’un país, i defensem, tant el seu dret a defensar-se, com la mediació pacífica com a via principal per resoldre el conflicte.

Ens sumem a la crida de l’Ajuntament de Manresa, animant la ciutadania a col·laborar amb iniciatives solidàries per donar suport al poble ucraïnès. En aquest sentit, el Fons Català de Cooperació, recollint l’experiència d’altres crisis humanitàries i seguint la recomanació de les institucions especialitzades en afrontar emergències en situacions de conflicte, informa que la manera més útil i efectiva per a les persones que vulguin col·laborar és fer aportacions econòmiques a les campanyes activades tant per Creu Roja (https://www2.cruzroja.es/-/ayuda-crisis-ucrania) i Càrites (https://www.caritas.es/emergencias/caritas-con-ucrania/), amb seu a Manresa, com pel propi Fons Català.

Lluitem per una Europa més justa, pròspera i pacífica, també des de les escoles i les famílies.

Equip AMPA


 

Comentaris

  1. pero ningú parla de palestina

Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1553

Maria Tudor, filla d'Enric VIII i de Catalina d'Aragó, és coronada reina d´Anglaterra.

1904

Holanda i Portugal firmen un tractat que fixa les fronteres de l'illa indonèsia de Timor.

1957

L'URSS aconsegueix col·locar a l'òrbita terrestre, per primera vegada, un satèl·lit artificial, l'Sputnik I. Un mes més tard llançarà un nou satèl·lit amb la gossa Laika dins.

1990

Els EUA i l'URSS acorden un dràstic desarmament convencional a Europa.

2001

Es registra el primer cas d´Antrax al EUA al fotògraf del setmanari The Sun, que mor l'endemà.

  Citacions

L'amor és la poesia dels sentits Balzac