Informacions

Consell de Savi: Àxel Libori

Imatge 0 per Consell de Savi: Àxel Libori

Enviada per cgrasset el 08/Mar/2022 - 09:05

El passat dijous 10 de febrer, va venir a visitar-nos l'Àxel Libori, un exalumne del Pius, juntament amb el seu extutor i exprofessor de filosofia Xavier Valls. A la biblioteca, l'Àxel ens va explicar la seva experiència: actualment va en cadira de rodes per una lesió greu arran d'un accident que va tenir quan anava en moto a l'edat de setze anys, quan estudiava primer de Batxillerat.

L'Àlex ens va relatar com, malgrat les dificultats, va seguir endavant i va trobar una feina com a programador. Amb el pas del temps, va recuperar una mica la mobilitat dels braços, que en un principi tenia paralitzats del tot. Ara és un home casat i amb una feina que li agrada.

Sentir el testimoni de l'Àxel fou commovedor, especialment per l'esperit de superació que desprenien les seves paraules. D'aquesta trobada en sortim amb una idea clara: La vida dona moltes voltes i malgrat que molts de nosaltres ens trobem preocupats i amb incerteses sobre l'any vinent, hem d'aprendre a enfrontar-nos a la vida i als seus canvis i entrebancs de mica en mica i amb ganes. Sens dubte, fou una experiència molt enriquidora per a tothom


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1553

Maria Tudor, filla d'Enric VIII i de Catalina d'Aragó, és coronada reina d´Anglaterra.

1904

Holanda i Portugal firmen un tractat que fixa les fronteres de l'illa indonèsia de Timor.

1957

L'URSS aconsegueix col·locar a l'òrbita terrestre, per primera vegada, un satèl·lit artificial, l'Sputnik I. Un mes més tard llançarà un nou satèl·lit amb la gossa Laika dins.

1990

Els EUA i l'URSS acorden un dràstic desarmament convencional a Europa.

2001

Es registra el primer cas d´Antrax al EUA al fotògraf del setmanari The Sun, que mor l'endemà.

  Citacions

La tardor, porta la tristor. Popular