Informacions

Un grup d'alumnes de 1r i 2n d'ESO participen al concurs problemes a l'esprint i ho fan d'allò més bé!

Imatge 0 per Un grup d'alumnes de 1r i 2n d'ESO participen al concurs problemes a l'esprint i ho fan d'allò més bé!

Enviada per cgrasset el 03/Mar/2022 - 07:34

El passat 23 de febrer un grup de 20 alumnes de 1r i 2n d'ESO van participar al concurs «Problemes a l’esprint» representant al nostre centre. En el concurs hi participaren pràcticament uns 200 equips d’instituts d’arreu dels Països Catalans.

El concurs té un format online i consisteix en la resolució d’una sèrie de problemes (10) de manera col·laborativa. Us podem assegurar que algun dels problemes no era gens senzill però malgrat això els nostres representants varen superar tots els obstacles que els varen plantejar en poc més de 45 minuts aconseguint una desena posició empatats amb altres centres i sent el primer centre de la nostra comarca.


Al següent enllaç teniu la notícia que ha escrit l’organització: https://www.cangur.org/esprint/undos22/

Però el més important de tot és que els nois i noies varen gaudir durant una bona estona dels reptes proposats fins el punt que també varen voler resoldre els 4 problemes de «propina» que l’organització proposa per a aquells que han resolt correctament els 10 problemes del concurs!

Si els veieu pel passadís feliciteu-los! Són el David González, el Guim Prat, l’Eneko Urbano, el Joan Sorribes, l’Ariadna Brime, l’Om Santacreu, el Jan Pol Gómez, la Carla Flórez, el Jan Armadans, el Roger Vergés, la Iulia Iurian, la Xiuli Xu, la Bruna Bozo, el Robert Torné, l’Ot Santacreu, la Júlia Sardans, la Itahisa Canela, l’Oriol Cenar, l’Oriol Soler i el Pol Salvans.

Per acabar us proposem un dels problemes plantejats. A veure si el traieu. Ànims!

5. Ens posem a escriure un nombre molt llarg 2021202220212022..., alternant 2021 i 2022 i començant amb el 2021. Si parem d’escriure quan el nombre tingui 2022 xifres (encara que en aquell moment no s'acabi d’escriure del tot ni un 2021 ni un 2022), quines seran les tres últimes xifres escrites?

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1919

L'Assemblea Nacional francesa ratifica a París el Tractat de Versalles.

1968

Desenes d'estudiants són cosits a trets per tropes de l'Exèrcit, després d'una concentració a la plaça de les Tres Cultures a la capital de Mèxic.

1990

La RDA deixa d'existir i s'integra en la RFA.

2002

L'OTAN activa el sistema de defensa mútua, després de rebre proves que inculpen Ossama bin Laden en els atemptats de l'11-S.

  Citacions

Moltes vegades, quan creiem realitzar una experiència sobre els altres, l'estem verificant sobre nosaltres mateixos. Oscar Wilde