Informacions

Activitats | Alumnat

"Fes el que t'agradi més"

Imatge 0 per "Fes el que t'agradi més"

Enviada per lbou6 el 30/Gen/2022 - 13:54

El passat 21 de gener, Joan Morros va participar en una xerrada per als nois i noies de 3r d’ESO B de l’institut Pius Font i Quer. En aquesta estona va exposar els valors importants per a la seva vida i que poden ser pertinents a l’alumnat per escollir el seu futur laboral.

Marc Escudero, de 3r ESO B


A més de compartir la seva trajectòria vital amb els joves, un dels consells més rellevants que els va oferir va ser la importància de treballar en allò que més mogui l’interès de cadascú: “fes allò que t’agradi més -els va dir- sense mirar en primer lloc els beneficis econòmics”. Morros ha treballat com a voluntari molts anys durant la seva vida, i aquesta és una de les seves millors experiències. D’aquí que els expliqués com l’educació no es cenyeix només a l’adquisició d’aprenentatges acadèmics.

Joan Morros és un activista cultural i catedràtic en animació sociocultural a Manresa. És membre fundador del col·lectiu Tabola i de l’associació cultural El Galliner. L’any 2013 va rebre el 31è Premi Bages de cultura.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Un mateix és amo del que calla i esclau del que parla. Freud