Informacions

Activitats | Alumnat

“Les equivocacions no són fracassos, són oportunitats”

Imatge 0 per “Les equivocacions no són fracassos, són oportunitats”

Enviada per lbou6 el 30/Gen/2022 - 13:54

El passar divendres 21 de gener, vam tenir un consell de savis a l’hora de tutoria, on la Gemma ens va explicar com fer la “ESO” al Pius l’ha ajudat durant la seva vida universitària i laboral. L’acompanyava un dels professors que va tenir aleshores i que ja està jubilat, en Xavier Valls.

Anna Baucells i Clàudia Martínez  3 ESO A


La Gemma va estudiar a la Flama i a La Joviat, dues escoles amb una forma d’ensenyar totalment diferents, i quan la Gemma va haver de triar a quin institut anar, va decidir anar al Pius, ja que a la seva època només hi havia dos instituts, el vell, “Lluís de Peguera” i el nou ,“Pius Font i Quer”.

“Les equivocacions no són fracassos, són oportunitats” ens va explicar ella amb èmfasi. La seva vida ha donat moltes voltes, ha començat diverses carreres que li han ensenyat el que volia fer… També ha treballat en molts llocs, com per exemple, un refugi de muntanya on només s'hi podia accedir amb un viatge de 4 hores a peu!

Gràcies a tenir bona relació amb el professorat del centre, anys després un professor va “crear” un servei de drogodependència a Andorra i li va trucar perquè hi anés a treballar.

Ara mateix, la Gemma viu a Manresa on treballa com a sexòloga. Podríem dir que gràcies al Pius i a la bona relació que va tenir amb el professorat, la Gemma ha arribat on ha arribat.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Rojor al vespre, sol a a la finestra Popular