Informacions

Activitats | Alumnat

“Les equivocacions no són fracassos, són oportunitats”

Imatge 0 per “Les equivocacions no són fracassos, són oportunitats”

Enviada per lbou6 el 30/Gen/2022 - 13:54

El passar divendres 21 de gener, vam tenir un consell de savis a l’hora de tutoria, on la Gemma ens va explicar com fer la “ESO” al Pius l’ha ajudat durant la seva vida universitària i laboral. L’acompanyava un dels professors que va tenir aleshores i que ja està jubilat, en Xavier Valls.

Anna Baucells i Clàudia Martínez  3 ESO A


La Gemma va estudiar a la Flama i a La Joviat, dues escoles amb una forma d’ensenyar totalment diferents, i quan la Gemma va haver de triar a quin institut anar, va decidir anar al Pius, ja que a la seva època només hi havia dos instituts, el vell, “Lluís de Peguera” i el nou ,“Pius Font i Quer”.

“Les equivocacions no són fracassos, són oportunitats” ens va explicar ella amb èmfasi. La seva vida ha donat moltes voltes, ha començat diverses carreres que li han ensenyat el que volia fer… També ha treballat en molts llocs, com per exemple, un refugi de muntanya on només s'hi podia accedir amb un viatge de 4 hores a peu!

Gràcies a tenir bona relació amb el professorat del centre, anys després un professor va “crear” un servei de drogodependència a Andorra i li va trucar perquè hi anés a treballar.

Ara mateix, la Gemma viu a Manresa on treballa com a sexòloga. Podríem dir que gràcies al Pius i a la bona relació que va tenir amb el professorat, la Gemma ha arribat on ha arribat.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Alumnat

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1835

Inauguració de l'Ateneu de Madrid.

1836

Es dissolen a Espanya els gremis professionals.

1911

Mongòlia es converteix en protectorat rus.

1921

El Govern britànic atorga autonomia interna a Irlanda del Sud sota l'estatut de domini dins de la Commonwealth.

1962

El Departament d'Estat nord-americà confirma la retirada dels bombarders soviètics II-28 de Cuba.

1978

Aprovada en referèndum la nova Constitució espanyola.

1989

Felipe González pren possessió novament com a president del Govern després de les eleccions del 29 d'octubre, i confirma en els seus llocs tots els membres del seu anterior Gabinet.

  Citacions

No hi ha res de més bell que allò que hom estima Safo