Informacions

Concursos | Matemàtiques

Copa Cangur 2022 de matemàtiques

Imatge 0 per Copa Cangur 2022 de matemàtiques

Enviada per vgrau el 28/Gen/2022 - 04:42

El Pius hi ha participat amb 3 equips que han treballat de valent per poder resoldre el màxim de problemes amb el temps establert. En alguns moments s’ha aconseguit estar entre els 3 primers classificats, i a més a més, un dels nostres equips ha estat el primer en resoldre un dels problemes més difícils del concurs. Volem donar les gràcies a tots els participants i esperem que hagin passat una bona estona fent matemàtiques.


La Copa Cangur és un concurs presencial (aquest any s’ha fet online) de resolució de problemes de matemàtiques per a equips de centre, organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques i que rep el suport logístic de Isotròpic (https://isotropic.cat/copacangur/). Els equips estan formats per 7 alumnes de 2n i 3r d’ESO amb la condició que com a màxim hi pot haver 4 alumnes de 3r. 

En el concurs es presenten 12 problemes i 75 minuts de temps per fer-ne els màxims possibles. És una cursa contra rellotge on la puntuació obtinguda per cada problema va variant durant el concurs, i per tant la estratègia d’equip és molt important! A més, durant el desenvolupament de la prova els equips poden seguir en directe l’estat del concurs, tant la puntuació i la classificació com els encerts i errors que porten acumulats cadascun dels participants. Això el fa un joc emocionant i divertit, amb les matemàtiques com a protagonistes.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

No estic d'acord amb el què dius, però defensaré fins la mort el teu dret a dir-ho Voltaire