Informacions

Visita al Monestir de Sant Benet de Bages

Imatge 0 per Visita al Monestir de Sant Benet de Bages

Enviada per rpages23 el 24/Gen/2022 - 07:51

Dijous 20 i divendres 21 de gener, l'alumnat de 2n d'ESO ha visitat el monestir de Sant Benet de Bages, un tresor de l'art romànic que tenim a tocar de casa. A més, el fred ha acompanyat les dues activitats que s'hi van dur a terme.

 


Per una banda, una visita a les diferents estances del monestir com l'església, el claustre o les cel·les dels monjos. L'alumnat s'ha endinsat en aquests espais a través d'un joc que els ha motivat per conèixer diferents elements de l'època medieval.
 
Per l'altra banda, han realitzat un taller de frescos, en el que han conegut com es dur a terme aquesta tècnica pictòrica i, a la vegada, l'han posat en pràctica sobre una rajola que han decorat al seu gust.

Una sortida interessant en la que hem trobat a faltar l'alumnat que no hi ha pogut assistir.

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

I voleu un fet més xocant?: a un home [Verdaguer] que confessà en els seus dietaris que no tenia diners ni per comprar el pa ni la llet, anys després, l'Estat edità un bitllet de 500 pessetes amb la seva efígie. Antoni Boada