Informacions

Gestió COVID

Imatge 0 per Gestió COVID

Enviada per cgrasset el 11/Gen/2022 - 13:05

Us informem del protocol que seguirem en casos d'alumnat positiu de COVID o confinament per ser contacte estret.

1. Si el grup estable està confinat (o parcialment confinat), es manté el contacte amb l'alumnat a través de la missatgeria del Moodle i les classes es realitzaran simultàniament de manera presencial amb l'alumnat que pot assistir a l'aula i virtualment a través de la plataforma Google Meet amb l'alumnat que ha de romandre a casa. Els enllaços de les reunions es compartiran amb les famílies, l'alumnat i tot el professorat de l'equip docent quan es doni el cas.
 
2. Si el grup estable no està confinat però hi ha algun/a alumne/a que sí (positiu o contacte estret), les classes es realitzaran únicament de forma presencial. L'alumnat confinat mantindrà el contacte a través de la missatgeria del Moodle i demanarà als companys/es per fer el seguiment de les matèries. El mateix procediment se seguirà en cas que un/a alumne/a no pugui assistir al centre per malaltia comuna. En el cas de Batxillerat, si l'alumne no presenta símptomes (o són lleus) i ha d'estar confinat podrà demanar realitzar les classes de forma virtual i, sempre i quan sigui possible, podrà fer el seguiment de les classes a través del Google Meet com si es tractés del cas 1.


 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1938

Comencen a circular els nous bitllets d'una pesseta a Espanya.

1974

Egipte i Israel arriben a un acord que posa fi a les hostilitats entre els dos països.

1991

El Congrés dels Diputats abona majoritàriament la posició del Govern espanyol en la crisi del golf Pèrsic, amb l'oposició d'IU i part del Grup Mixt a la participació d'Espanya en la força multinacional contra l´Iraq.

1999

Remodelació del Govern d´Aznar en tres carteres: Treball Manuel Pimentel substitueix Arenas, Cultura i Educació Mariano Rajoy substitueix Esperanza Aguirre que passa a presidenta del Senat, i Administracions Públiques Ángel Acebes substitueix Rajoy.

  Citacions

Sapere aude. Atraveix-te a saber Kant