Informacions

Inici del Servei Comunitari

Imatge 0 per Inici del Servei Comunitari

Enviada per jfons2 el 20/Des/2021 - 07:16

El passat diumenge 12 i dilluns 13 de desembre l’alumnat de 3r d’ESO va començar les col·laboracions amb les entitats dins del projecte del Servei Comunitari. Ho van fer col·laborant amb l’entitat del Pessebre Vivent del Pont Llarg i Càritas.

L'alumnat va conèixer les representats de les entitats i van dur a terme diferents activitats durant la jornada.


Per una banda els alumnes que col·laboren amb del Pessebre Vivent realitzaran la representació que es durà a terme el dia 26 de desembre de 17h a 20h de la tarda. Durant la primera trobada es van assignar els vestits que utilitzaran el dia del Pessebre, es va explicar quines seran les tasques col·laboratives amb l’entitat i es van informar de les noves normes Covid que s’hauran de dur terme enguany a tots els pessebres de Catalunya. A més a més, vam tenir la oportunitat de participar a les activitats dinàmiques i divertides que es proposaven dins de l’entitat aquell diumenge: van esmorzar coca i xocolata, van jugar a un bingo musical i fins i tot van participar a l’elaboració d’un TikTok. 

Per altra banda, l'alumnat que participa amb Càritas va contribuir amb la parada de l'entitat a la Fira de Santa Llúcia de 16h a 20h de la tarda ajudant a muntar i a vendre els cors de xocolata solidaris. A més a més, van poder conèixer les instal·lacions de l'entitat, els hi van explicar les activitats que es realitzaran durant el servei i es va començar a organitzar la temporització.  L'alumnat que participa amb Càritas col·laborarà fent classes d'alfabetització a persones immigrades durant el segon trimestre.

Van ser jornades dinàmiques i molt satisfactòries, l'alumnat ja té ganes de tornar-hi.

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Oh llibertat! Oh llibertat! que crims que s’han comès en nom teu! Mme Roland