Informacions

Inici del Servei Comunitari

Imatge 0 per Inici del Servei Comunitari

Enviada per jfons2 el 20/Des/2021 - 07:16

El passat diumenge 12 i dilluns 13 de desembre l’alumnat de 3r d’ESO va començar les col·laboracions amb les entitats dins del projecte del Servei Comunitari. Ho van fer col·laborant amb l’entitat del Pessebre Vivent del Pont Llarg i Càritas.

L'alumnat va conèixer les representats de les entitats i van dur a terme diferents activitats durant la jornada.


Per una banda els alumnes que col·laboren amb del Pessebre Vivent realitzaran la representació que es durà a terme el dia 26 de desembre de 17h a 20h de la tarda. Durant la primera trobada es van assignar els vestits que utilitzaran el dia del Pessebre, es va explicar quines seran les tasques col·laboratives amb l’entitat i es van informar de les noves normes Covid que s’hauran de dur terme enguany a tots els pessebres de Catalunya. A més a més, vam tenir la oportunitat de participar a les activitats dinàmiques i divertides que es proposaven dins de l’entitat aquell diumenge: van esmorzar coca i xocolata, van jugar a un bingo musical i fins i tot van participar a l’elaboració d’un TikTok. 

Per altra banda, l'alumnat que participa amb Càritas va contribuir amb la parada de l'entitat a la Fira de Santa Llúcia de 16h a 20h de la tarda ajudant a muntar i a vendre els cors de xocolata solidaris. A més a més, van poder conèixer les instal·lacions de l'entitat, els hi van explicar les activitats que es realitzaran durant el servei i es va començar a organitzar la temporització.  L'alumnat que participa amb Càritas col·laborarà fent classes d'alfabetització a persones immigrades durant el segon trimestre.

Van ser jornades dinàmiques i molt satisfactòries, l'alumnat ja té ganes de tornar-hi.

Galeria d'imatges
 
No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1938

Comencen a circular els nous bitllets d'una pesseta a Espanya.

1974

Egipte i Israel arriben a un acord que posa fi a les hostilitats entre els dos països.

1991

El Congrés dels Diputats abona majoritàriament la posició del Govern espanyol en la crisi del golf Pèrsic, amb l'oposició d'IU i part del Grup Mixt a la participació d'Espanya en la força multinacional contra l´Iraq.

1999

Remodelació del Govern d´Aznar en tres carteres: Treball Manuel Pimentel substitueix Arenas, Cultura i Educació Mariano Rajoy substitueix Esperanza Aguirre que passa a presidenta del Senat, i Administracions Públiques Ángel Acebes substitueix Rajoy.

  Citacions