Informacions

Activitats | Filosofia

Sites i Bloc de Sociologia

Imatge 0 per Sites i Bloc de Sociologia

Enviada per imonegal el 17/Des/2021 - 08:08

L’alumnat de l’optativa de Sociologia de 2n de Batxillerat elabora un SITES i un BLOC de forma cooperativa.  El disseny i el contingut està elaborat per ells i realitzen les activitats i busquen informació d’allò que prèviament hem treballat de forma teòrica a l’aula.

 
 


El SITES està organitzat segons els temes que treballarem durant el curs i inclou a més un Glossari amb definicions importants de cadascun dels temes i uns Annexos on detallen les tasques realitzades en cada sessió.

El BLOC els permet, a més, fer comentaris i reflexions personals sobre temes i idees relacionats amb el temari i interactuar entre ells comentant els missatges dels seus propis companys.

Les dues plataformes estaran en constant evolució durant tot el curs.  Us animem a fer-hi un cop d’ull!

https://sites.google.com/view/sociologia-2n-batxillerat-21-2

https://blocs.xtec.cat/sociologiaiespiusfontiquer/

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1822

Comencen les obres del primer ferrocarril del món, entre les ciutats angleses de Stockton i Darlington, de 40 quilòmetres de longitud.

1915

Itàlia declara la guerra a Àustria, amb el qual abandona la seva neutralitat per intervenir en la Primera Guerra Mundial al costat de britànics i francesos.

1984

Francisco Rabal i Alfredo Landa obtenen al Festival de Canes el Premi d'Interpretació per la seva actuació a la pel·lícula «Els Sants Innocents», de Mario Camus.

1992

El jutge anti-màfia italià Giovani Falcone mor en un atemptat juntament amb la seva dona i tres guardaespatlles a l'autopista de Palerm (Sicília), en esclatar una bomba accionada per control remot.

  Citacions

L'home es creu sempre ser més del que és, i s'estima menys del que val. Goethe