Informacions

Projectes | SIEI

Cloenda Projecte Tarasca

Imatge 0 per Cloenda Projecte Tarasca

Enviada per racuna el 16/Des/2021 - 12:53

El passat divendres 10 de desembre, vam posar punt final al Projecte Tarasca. Altres cursos, anàvem a una escola de primària i feiem les activitats amb l’alumnat de cicle superior, però aquest curs, vam pensar que era millor oferir l'oportunitat de participar en les activitats a l’alumnat de 1r d’ESO del nostre centre.


Durant unes setmanes, l’alumnat del SIEI es van dedicar a seleccionar i preparar els jocs que més els havien agradat. Així que vam decidir fer sis estacions i van ser els propis alumnes qui van dinamitzar les activitats amb els seus companys de classe, donant-los així l’oportunitat de participar activament en la vida del centre. Els jocs triats van ser: el paracaigudes, jocs d’aire, el fling-it, jocs de fusta, els patins equilibristes i malabars. Només mirant les imatges podreu comprovar com de bé s’ho van passar i com tothom va poder gaudir d’una activitat divertida amb els seus companys de classe!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  SIEI

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

El gran mal de l'home no radica pas en la pobresa ni en l'explotació, sinó en la pèrdua de singularitat humana sota l'imperi del consumisme. Pier Paolo Pasolini