Informacions

Projectes | SIEI

Cloenda Projecte Tarasca

Imatge 0 per Cloenda Projecte Tarasca

Enviada per racuna el 16/Des/2021 - 12:53

El passat divendres 10 de desembre, vam posar punt final al Projecte Tarasca. Altres cursos, anàvem a una escola de primària i feiem les activitats amb l’alumnat de cicle superior, però aquest curs, vam pensar que era millor oferir l'oportunitat de participar en les activitats a l’alumnat de 1r d’ESO del nostre centre.


Durant unes setmanes, l’alumnat del SIEI es van dedicar a seleccionar i preparar els jocs que més els havien agradat. Així que vam decidir fer sis estacions i van ser els propis alumnes qui van dinamitzar les activitats amb els seus companys de classe, donant-los així l’oportunitat de participar activament en la vida del centre. Els jocs triats van ser: el paracaigudes, jocs d’aire, el fling-it, jocs de fusta, els patins equilibristes i malabars. Només mirant les imatges podreu comprovar com de bé s’ho van passar i com tothom va poder gaudir d’una activitat divertida amb els seus companys de classe!

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Projectes &  SIEI

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1915

Primera Guerra Mundial: Batalla naval entre britànics i alemanys: s'enfonsa el creuer alemany Blücher i el vaixell insígnia anglès Lion.

1958

Científics britànics i nord-americans anuncien que s'ha aconseguit una fusió nuclear controlada.

1977

-Assassinat de cinc advocats laboralistes vinculats a Comissions Obreres per militants d'extrema dreta, en un despatx del madrileny carrer de Atocha. -Els GRAPO segresten a Madrid el president del Consell Suprem de Justícia Militar, el tinent general Emilio Villaescusa.

2002

El Suprem de Florida anul·la la condemna a mort de l'espanyol Julio Mora, tot i que confirma la seva culpabilitat en dos assassinats i ordena que sigui processat de nou.

1918

Independència d'Estònia.

1991

EUA inicia una ofensiva terrestre contra l´Iraq per la invasió de Kuwait.

1997

La creació d'una ovella clònica a partir d'una cèl·lula d'animal adult alarma els experts en ètica.

  Citacions

El cinema no és un tros de vida, sinó un tros de pastís Alfred Hitchcock