Informacions

Concursos | Matemàtiques

Concurs "Fem Matemàtiques" 2021-22

Imatge 0 per Concurs "Fem Matemàtiques" 2021-22

Enviada per vgrau el 16/Des/2021 - 04:08

Després d'un any aturats per la pandèmia, aquest curs, tot l’alumnat de 1r i 2n d’ESO del centre, tornarà a participar del concurs: “FEM MATEMÀTIQUES”.

Aquestes dues setmanes abans de les vacances de Nadal, han començat a investigar els tres reptes matemàtics a les classes de mates, organitzats en petits grups de treball. Aquesta és la primera fase del concurs i comptarà per la nota del 2n trimestre.


Les activitats consisteixen en dur a terme petites investigacions matemàtiques de forma autònoma amb la guia del professorat i amb l’ajut de materials manipulables o bé simuladors a través del móbil o amb l’ordinador. Cada grup haurà de presentar un informe final de cada activitat, justificant tot el procés matemàtic que els ha portat a les seves conclusions. La data límit de lliurament serà el dilluns 17 de gener de 2022. Els millors treballs es presentaran al concurs nacional per intentar passar a la segona fase.

Al link de sota hi podreu trobar els tres reptes. Voleu saber què demanen?

https://fm.feemcat.org/

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Concursos &  Matemàtiques

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1791

Revolució francesa: es parla per primera vegada del lema «Llibertat, Igualtat i Fraternitat», a la Societat d'Amics dels Drets Humans.

1879

El Congrés Internacional de Geografia, reunit a París, adopta el projecte de Lesseps per a l'obertura del Canal de Suez.

1937

Guerra Civil espanyola: s'estableix la censura de premsa.

1953

El neozelandès Edmund P. Hillary, acompanyat pel xerpa Tensing Norgay, ascendeix per primera vegada l'Everest (8.850 metres).

1968

Finalitzen 28 dies de revolta estudiantil, coneguda com a «Maig francès».

1996

Benjamin Netanyahu, líder del partit conservador Likud, és elegit primer ministre d'Israel amb el 50,4% dels vots.

  Citacions

Un esperit sa en un cos sa. Juvenal