Informacions

Xerrades | Institut

Visita de les entitats col·laboradores amb el Servei Comunitari

Imatge 0 per Visita de les entitats col·laboradores amb el Servei Comunitari

Enviada per jfons2 el 01/Des/2021 - 09:44

El passat divendres, 26 de novembre, algunes de les entitats amb les què col·laborem aquest any dins del projecte «Implica’t» del Servei Comunitari van venir a visitar-nos. A través de xerrades informatives, les entitats es van donar a conèixer davant de l’alumnat de 3r d’ESO que, a la vegada, va poder resoldre els seus dubtes sobre les diferents propostes. A partir d’aquí, l’alumnat haurà d’escollir entre les diverses opcions que se’ls ha presentat.

Agraïm la bona predisposició i la col·laboració de totes les entitats en aquest projecte, així com l’acollida positiva que ha tingut entre l’alumnat.


El passat divendres, 26 de novembre, algunes de les entitats amb les què col·laborem aquest any dins del projecte «Implica’t» del Servei Comunitari van venir a visitar-nos. A través de xerrades informatives, les entitats es van donar a conèixer davant de l’alumnat de 3<sup>r</sup> d’ESO que, a la vegada, va poder resoldre els seus dubtes sobre les diferents propostes. A partir d’aquí, l’alumnat haurà d’escollir entre les diverses opcions que se’ls ha presentat.

Aquest curs, les entitats amb qui durem a terme el servei comunitari seran les següents:

- Althaia

- CASMACS

- Càritas

- El Galliner

- La Casa de la Culla

- El CAE

- El Pessebre Vivent del Pont Llarg

- L’ Escola Montserrat

- L’Escola La Flama

- El Banc dels aliments

- La Creu Roja

 

Agraïm la bona predisposició i la col·laboració de totes les entitats en aquest projecte, així com l’acollida positiva que ha tingut entre l’alumnat.

 

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Xerrades &  Institut

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1938

Comencen a circular els nous bitllets d'una pesseta a Espanya.

1974

Egipte i Israel arriben a un acord que posa fi a les hostilitats entre els dos països.

1991

El Congrés dels Diputats abona majoritàriament la posició del Govern espanyol en la crisi del golf Pèrsic, amb l'oposició d'IU i part del Grup Mixt a la participació d'Espanya en la força multinacional contra l´Iraq.

1999

Remodelació del Govern d´Aznar en tres carteres: Treball Manuel Pimentel substitueix Arenas, Cultura i Educació Mariano Rajoy substitueix Esperanza Aguirre que passa a presidenta del Senat, i Administracions Públiques Ángel Acebes substitueix Rajoy.

  Citacions

El mal no està en tenir faltes, sinó en no tractar d'esmenar-les. Confuci