Informacions

Activitats

Sortida Camí de Ronda Costa Brava 4t d'ESO

Imatge 0 per Sortida Camí de Ronda Costa Brava 4t d'ESO

Enviada per pnavarro el 13/Oct/2021 - 08:37

El divendres 8 l'alumnat de 4t d'ESO van fer una sortida a la Costa Brava amb la finalitat de cohesionar els grups classe, compartint vivències i estones disteses entre companys i, per altra banda, conèixer companys d’altres grups classe i/o compartir una estona amb amics que van a les altres classes.


Aquest divendres ens van llevar mitja hora abans per agafar l'autobús i fer viatge fins a Cap Roig (allà on fan el festival a l'estiu, costat del jardí Botànic). De seguida ens van posar a caminar per una camí de carro amb lleugera pujada i després dos encreuaments, van fer una parada per menjar mig entrepà i anar al WC. Després de la parada tècnica van agafar un corriol en fort descens que ens va abocar a la platja del Crit. Van quedar meravellats de tornar a recordar l'estiu i del magnífic paisatge que s'obria als nostres ulls. Travessant pel mig d'una roca van continuar per uns graons que ens i un camí que ens va abocar a la següent platja, la de Cap de Planes. Aquí van fer una parada més llarga per esmorzar. Tothom tenia moltes ganes de posar-se a l'aigua i, a pesar de que no podíem pel temps del que disposàvem, algú es va banyar involuntàriament. Van continuar per la costa fins a la Cala Estreta on, si no vigilaves amb les onades, corries el risc de mullar-te els peus. Passada aquesta cala ens van enfilar cap a l'interior per, després de varis encreuaments, arribar a la barraca del Dalí on van fer fotos i parada tècnica. Van continuar en baixada fins a la platja més gran del recorregut: platja Castell i la van travessar. Agafant de nou el camí costaner van travessar per les casetes de Cala s'Alguer, una preciositat de raconet. Després va venir la pineda d'en Gori on van parar a fer alguna foto amb la Cala s'Alguer de fons i retrobant el camí van arribar al Castell de Sant Esteve de Mar i Cala Fosca a Palamós on es va recollir l'autobús per fer al camí de tornada. Vam prometre que una altra vegada faríem la sortida de jornada sencera per poder-nos banyar.

A les fotos veureu el bé que ens ho van passar.

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Activitats

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1915

Primera Guerra Mundial: Batalla naval entre britànics i alemanys: s'enfonsa el creuer alemany Blücher i el vaixell insígnia anglès Lion.

1958

Científics britànics i nord-americans anuncien que s'ha aconseguit una fusió nuclear controlada.

1977

-Assassinat de cinc advocats laboralistes vinculats a Comissions Obreres per militants d'extrema dreta, en un despatx del madrileny carrer de Atocha. -Els GRAPO segresten a Madrid el president del Consell Suprem de Justícia Militar, el tinent general Emilio Villaescusa.

2002

El Suprem de Florida anul·la la condemna a mort de l'espanyol Julio Mora, tot i que confirma la seva culpabilitat en dos assassinats i ordena que sigui processat de nou.

1918

Independència d'Estònia.

1991

EUA inicia una ofensiva terrestre contra l´Iraq per la invasió de Kuwait.

1997

La creació d'una ovella clònica a partir d'una cèl·lula d'animal adult alarma els experts en ètica.

  Citacions

Els diners no donen la felicitat, però procura una sensació tan assemblada, que es necessita un especialista molt avançat per a verificar la diferència. Oscar Wilde