Informacions

Educació Física

Primeres classes amb els més petits

Imatge 0 per Primeres classes amb els més petits

Enviada per pnavarro el 19/Set/2021 - 08:31

Els professors d'Educació Física dediquem les primeres classes a activitats de coneixença entre els companys i companyes; a construir un esperit d'equip i a entendre que en societat hem d'intentar brillar en un entorn amb el que contribuïm que tots brillin. 


Amb els alumnes més petits, que tenen diferents escoles de preferència, els professors d'Educació Física aprofitem les avantatjoses característiques de les dinàmiques de les nostres classes per fomentar l'idea de grup i treball conjunt dins de les classes. Per això dediquem les quatre primeres classes a realitzar activitats de coneixença, respecte, ajuda. L'objectiu és clar: hem de procurar fer les coses el millor possible i ajudar, dins de les possibilitats de cadascú, a que tothom del nostre grup superi les dificultats i també el faci el millor que pugui.

"No estem sols, som un equip!"

 

Més notícies a la categoria Educació Física

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

L'avarícia és el fonament de l'estalvi--o sigui de la civilització. El que assenyala la diferència ente el salvatge i el civilitzat és l'avarícia. Un món de dilapidadors seria inhabitable. Josep Pla