Informacions

Educació Física

Primeres classes amb els més petits

Imatge 0 per Primeres classes amb els més petits

Enviada per pnavarro el 19/Set/2021 - 08:31

Els professors d'Educació Física dediquem les primeres classes a activitats de coneixença entre els companys i companyes; a construir un esperit d'equip i a entendre que en societat hem d'intentar brillar en un entorn amb el que contribuïm que tots brillin. 


Amb els alumnes més petits, que tenen diferents escoles de preferència, els professors d'Educació Física aprofitem les avantatjoses característiques de les dinàmiques de les nostres classes per fomentar l'idea de grup i treball conjunt dins de les classes. Per això dediquem les quatre primeres classes a realitzar activitats de coneixença, respecte, ajuda. L'objectiu és clar: hem de procurar fer les coses el millor possible i ajudar, dins de les possibilitats de cadascú, a que tothom del nostre grup superi les dificultats i també el faci el millor que pugui.

"No estem sols, som un equip!"

 

Més notícies a la categoria Educació Física

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

El cos és la presó de l'ànima. Pitàgores