Informacions

Biblioteca

Llibre del mes: "Duna" de Muriel Villanueva

Imatge 0 per Llibre del mes: "Duna" de Muriel Villanueva

Enviada per mcirera el 14/Jun/2021 - 11:10

L’última recomanació lectora abans de les vacances no podia ser altra que un bon llibre de sol i platja. Duna és una adolescent que passa l’estiu en un poble de costa amb les seves germanes, el seu avi i una colla d’amics que també s’estan al poble durant els mesos d’estiu.


Per a la Duna seran uns dies plens d’aigua, sorra, jocs, però també un estiu per deixar enrere la infància. Una història que us atraparà i que es quedarà dins vostre com aquells granets de sorra que apareixen al fons de la maleta quan ja fa temps que les vacances han quedat enrere.

TOTS AQUELLS ALUMNES QUE VULGUIN AGAFAR EN PRÉSTEC AQUEST LLIBRE O ALTRES LECTURES D’ESTIU PODEN FER-HO A LA BIBLIOTECA DE 9h a 12.30h

Bon estiu i bones lectures!

 

Més notícies a la categoria Biblioteca

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Varsòvia es rendeix a les tropes alemanyes, que fan 160.000 presoners.

1964

La Comissió Warren fa públic l'informe sobre l'assassinat de John F. Kennedy, segons el qual Lee Harvey Oswald és l'únic responsable de l'atemptat de Dallas.

1970

El rei Hussein i Iàsser Arafat firmen al Caire un acord que posa fi als enfrontaments entre jordans i palestins a Jordània.

1998

Victòria del socialdemòcrata Gerhard Schroeder, després de 16 anys de govern de Helmut Kohl a Alemanya. Els Verds es converteixen en la tercera força.

  Citacions

La primavera, la sang altera. Popular