Informacions

AMPA | Convocatòries

Ajuts de material escolar curs 2021/2022 Ajuntament de Manresa

Enviada per lbujons el 13/Jun/2021 - 03:53

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem a continuació la informació referent a com demanar les ajudes de material escolar pel curs 21-22 que dóna l'Ajuntament de Manresa per l'alumnat de 1r a 4rt d'ESO.

 

Heu d'accedir en aquest enllaç on trobareu tota la informació, les bases i la sol·licitud:  www.manresa.cat/ajutsescolars

Un cop a la web la persona sol·licitant haurà de triar la sol·licitud que ha de presentar. Us recomanem que sempre que sigui possible utilitzin la identificació digital (idCATMòbil). Si ho fan d’aquesta manera no caldrà  que signin la sol·licitud i enviar-la o portar-la a la secció d’ensenyament. Perquè la sol·licitud ja queda signada.

 


1. Si la persona  s’identifica amb idCATMòbil només ha d’entrar les dades que li requereix la sol·licitud d’ajuts de material escolar i seleccionar l’opció d’enviar al final de la sol·licitud. Aquí finalitza el tràmit.

2. Si no s’identifica amb idCATMobil caldrà que la persona ompli la sol·licitud, adjunti la documentació requerida en format fotografia, pdf,... (com el DNI del sol·licitant, el llibre de família, DNI de persones convivents,...)  Un cop introduïdes totes les dades i la documentació ha d’enviar la sol·licitud, imprimir-la, signar-la i retornar-la a la secció d’ensenyament a través del mateix correu electrònic (ensenyament@ajmanresa.cat)  o portant el document físicament a l’Edifici Infants (Ctra. Vic, 16). Aquesta sol·licitud és adequada per les persones amb passaport o altres documents identificatius o sense targeta sanitària que no es poden donar d’alta a idCATMòbil.

3. Per aquelles persones que no disposin de mitjans tècnics podran demanar hora a través de wwww.manresa.cat/citaprevia  o al telf. 938752485, el nombre d’hores serà limitat i només es podrà realitzar  del dia 1 al 15  de juliol. Per tant, cal limitar aquestes hores a les persones que realment no tinguin opció a realitzar la sol·licitud.

Es podran presentar les sol·licituds des del dilluns 14 de juny fins el dia 15 de juliol de 2021.

Hem enviat aquesta informació també per correu electrònic on hem adjuntat els documents. Si teniu qualsevol qüestió en relació a aquest tràmit no dubteu en contactar amb secretaria o el servei d'orientació de l'AMPA.

Salutacions cordials,

 

Més notícies a la categoria AMPA &  Convocatòries

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

Tots els ordinadors esperen a la mateixa velocitat. Llei de Crayne